26/04/2024

Τα διαπιστευτήρια του σε 4αδα ο Γκίκας στη Γαλλία!

Παρέα με τον Σταύρο Εξακουστίδη θα ταξιδέψει στη Γαλλία και ο Διονύσης Γκίκας ο οποίος επίσης θα τεστάρει τις αντοχές του σε τουρνουά τεσσάρων ατόμων της κατηγορίας του. Οι δύο μαχητές παίρνουν την ευκαιρία τους με τις ευλογίες του Νάσου Αργυρόπουλου.


Ο «Shadow» και η ομάδα του είχαν θέσει ως βασικό στόχο της φετινής σεζόν όσα περισσότερα παιχνίδια είναι δυνατό να πάρει στο εξωτερικό ο συγκεκριμένος παίκτης. Η αρχή θα γίνει στις 22 Απριλίου, στη Χάβρη και στο A1 Grand Prix για τον Γκίκα ο οποίος με νίκη στη τετράδα (-72 κιλά) αυτή θα πάρει την ευκαιρία να παίξει στον τελικό της κατηγορίας του στο Παρίσι τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Ο νικητής του τουρνουά και αρκετά χρήματα θα εξασφαλίσει και πιθανώς την ευκαιρία να τον δει το κορυφαίο kickboxing promotion του πλανήτη που δεν είναι άλλο πέρα από το Glory. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στη γαλλική διοργάνωση που θα παίξουν Εξακουστίδης και Γκίκας, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ο πρωταθλητής της welterweight κατηγορίας του Glory, Cedric Doumbe.

Μέσω του poster που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μάθαμε και τους αντιπάλους του μαχητή του «Victory Camp» και είναι οι εξής: Samba Coulibaly (Καμερούν), Zakaria Baitar (Μαρόκο), Dino Kacar (Αλβανία).

Υπενθυμίζουμε πως στον τελευταίο του αγώνα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο «Gods of War» ο Γκίκας νίκησε τον Τσέλα σ’ένα ματς πολύ δυνατό και με έντονες συγκινήσεις.

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Αυτοί είναι οι δέκα κορυφαίοι μποξέρ του πλανήτη

Μετράει αντίστροφα για το UFC 210 (BINTEO)

Στοφορίδης ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ! ΚΟ μέσα στη Ρωσία (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

TO KO THΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΦΟΡΙΔΗ: