26/04/2024

Διονύσης Γκίκας, το «καλύτερο παιδί» έτοιμο για το «Dragon of the Ring»

O «Shadow» Διονύσης Γκίκας πήρε ίσως την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του πριν λίγους μήνες στο GoW – WLF και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει της μάχης του στην Χίο στο Dragon of the Ring κόντρα σε έναν ανερχόμενο και ταλαντούχο μαχητή από την Τουρκία. Δείτε τι είπε στο fightsports.gr:

«Διονύση προέρχεσαι από μια σπουδαία νίκη στο Gow-wlf απέναντι σε έναν πολύ καλό Κινέζο kickboxer. Σε τι κατάσταση είσαι τώρα για το Dragon στη Χίο;
Καλησπέρα Χρήστο και σε ευχαριστώ πολύ για αυτή τη συνέντευξη. Προπονούμαι καθημερινά , όλα ευτυχώς κυλούν ομαλά ,ώστε να είμαι πανέτοιμος !

Ήσουν πάντα ανάμεσα στα τοπ ονόματα της κατηγορίας αλλά είχες και κάποιους τραυματισμούς που ίσως σε κράτησαν πίσω. Τώρα με 2 σερί δυνατές μάχες νιώθεις ότι ήρθε η ώρα σου;
Όσον αφορά τους τραυματισμούς ,θεωρώ πως όλα γίνονται για κάποιο σκοπό , έτσι μαθαίνουμε και γινόμαστε πιο δυνατοί ! Σίγουρα είναι μία καλή ευκαιρία αυτός ο αγώνας να δείξω με την ομάδα μου ότι μπορούμε να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά !

.

Γκίκας με Γκάγκο Ντράγκο στη μέση
.
Ο Τούρκος αντίπαλος σου έχει ένα πολύ δυνατό σερί. Τον έχεις τσεκάρει καθόλου;Που είναι δυνατός και που πιστεύεις ότι έχεις εσύ το πλεονέκτημα;
Με τον Δάσκαλο μου , μελετάμε το παιχνίδι του αντιπάλου ο οποίος είναι πιεστικός και σκληρός αθλητής . Ωστόσο δουλεύουμε ορισμένες λεπτομέρειες για να βγούμε εμείς οι νικητές !
 
Τι να περιμένει από εσένα ο κόσμος στην Χίο;
Ο κόσμος που θα βρεθεί σε αυτή τη διοργάνωση θα απολαύσει συναρπαστικούς αγώνες καθώς ο κ. Πολίτης έφτιαξε μία δυνατή κάρτα αγώνων. Εννοείται, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε ο κόσμος να θυμάται αυτή την βραδιά !
Αποδέχεσαι τον χαρακτηρισμό «το καλύτερο παιδί των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα» που συχνά ακούμε να σου αποδίδουν;
Αυτός ο χαρακτηρισμός με τιμά ιδιαίτερα !! Πιστεύω ότι στην Ελλάδα εάν καλλιεργηθεί η αθλητική παιδεία ,μόνο κερδισμένοι θα ‘ μαστε , όλο και περισσότερος κόσμος θα ασχοληθεί με τα μαχητικά αθλήματα αλλά και θα τα παρακολουθεί!
Τέλος , θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δάσκαλο μου , Γιάννη Χαντζόπουλο και την σχολή Victory Camp . Επίσης τους χορηγούς μου που με στηρίζουν : QNT Greece (κ.Γιατζόγλου) , Seven Hellas ( κ. Μαστρανδρέα) , Physio and Manual Therapy Centre (κ. Καρανάσιο ), ΕRGOSCAN ( κ.Ρουσσόπουλο), El Presidente (κ. Καραγιάννη )»


κραταιος-768x230