26/04/2024

Για Παγκόσμιο Τίτλο WKU ο Γιάννης Μπούκης στη Γερμανία

Μια από τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του θα απολαύσει ο Γιάννης Μπούκης στις 10 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο της Γερμανίας. Εκεί θα αγωνιστεί με γωνία το Στέλιο Πολίτη και θα αντιμετωπίσει ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ομάδας του Mladen Steko , τον Dominik Haselbeck .

Ο Dominik είναι κάτοχος του Παγκοσμίου Τίτλου Full Contact στα 73 kg , ένας αθλητής με πλήθος τίτλων και διακρίσεων . Απ την άλλη ο Μπούκης είναι ένας αθλητής ο οποίος έχει ήδη ξεχωρίσει στην Ελλάδα και αποτελεί το next big thing του Ελληνικού kick boxing και Muay Thai. Αποτελεί το νεότερο αθλητή της επαγγελματικής ομάδας του Gods of War και ξεκινάει να παίρνει τις αντίστοιχες ευκαιρίες που θα του δώσουν τη δυνατότητα να διακριθεί και σε διεθνές επίπεδο .

Ο αγώνας αυτός αποτελεί μεγάλη ευκαιρία μιας και θα γίνει στη μεγαλύτερη επαγγελματική διοργάνωση της Γερμανίας , το Steko’s Fight Night , που προβάλλεται σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από μεγάλα Γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα .

Ο αγώνας αυτός είναι σε ένα στυλ διαφορετικό από αυτό που μας έχει συνηθίσει ο Γιάννης Μπούκης μιας και θα είναι στο στυλ του full contact στα 73 kg, σε 5 γύρους των 3 λεπτών . Η ευκαιρία όμως για τον Παγκόσμιο Τίτλο είναι μεγάλη και έτσι ο προπονητής του Γιάννη , Μιχάλης Δρόσος και ο μανατζερ του Στέλιος Πολίτης αποφάσισαν πως θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία με το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς .

Να ευχηθούμε στο Γιάννη καλή επιτυχία !

κραταιος-768x230