29/03/2020

Ο «πόλεμος» της Κοιλάδας του Ρουρ! #RicoVsBadr

  • Η επιλογή των πρωταθλητών στον εξοπλισμό μαχητικών αθλημάτων

Όταν η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Σάλκε και τούμπαλιν είναι τότε που η Κοιλάδα του Ρουρ χωρίζεται στα δύο! Ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι που συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα της Ευρώπης…

Αξίζει να σημειωθεί πως ουκ ολίγες φορές από το 1925 στη συγκεκριμένη περιοχή και για το συγκεκριμένο ματς έχουν γίνει έκτροπα. Ξύλο μεταξύ οπαδών, αστυνομίες και πολλές απαγορεύσεις. Στη δική μας περίπτωση τώρα η περιοχή θα πάρει… αέρα kickboxing.

Στις 10 Δεκέμβρη όμως η… μπάλα θα χαθεί καθώς το μεγαλύτερο kickboxing ντέρμπι αποφασίστηκε να γίνει εκεί και συγκεκριμένα στο Ομπερχάουζεν.

Κατόπιν ανακοίνωσης του «GLORY» o Rico Verhoeven και ο Badr Hari θα λύσουν τις διαφορές τους στη πόλη της βόρειας Γερμανίας.

Είχε γίνει γνωστό προ ημερών ότι το παιχνίδι θα γινόταν στις 10 Δεκέμβρη με τους περισσότερους να πιστεύουν ότι το Άμστερνταμ θα φιλοξενήσει αυτή τη σπουδαία μάχη. Τελικά, οι ιθύνοντες το promotion έκαναν τη διαφορά και το έστειλαν στην Κοιλάδα του Ρουρ.

Πέραν της σύγκρουσης των «γιγάντων» το «GLORY» υπόσχεται μία εξίσου αντάξια under-card. Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στις 19 Σεπτεμβρίου και το sold – out θεωρείται δεδομένο.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ