30/04/2024

Κοχλιαρίδης: Μ’αρέσουν οι μάχες και δίνω την ψυχή μου!

Ο Παύλος Κοχλιαρίδης είναι από τη Θεσσαλονίκη και πρόκειται για μία ανερχόμενη δύναμη στο ελληνικό kickboxing στη light heavyweight κατηγορία. Έχει πάρει κάποια παιχνίδια στο εξωτερικό, έχει δείξει πως αξίζει την προσοχή μας και στις 10 Απριλίου στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του μέχρι στιγμής θα αντιμετωπίσει τον Τούρκο Mehmet Ozer.

Τούρκικη… πρόκληση για Παπαδημήτριου και Κοχλιαρίδη!

Η μάχη αυτή θα πραγματοποιηθεί όπως αναφέραμε παραπάνω στις 10 Απριλίου στο γήπεδο της Χ.Α.Ν.Θ στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της διεξαγωγής του δεύτερο «Colosseum». Το fightsports.gr έχει παρακολουθήσει την πορεία του νεαρού Κοχλιαρίδη και σήμερα τον περνάει από… ακτινογραφία αποκλειστικά για όλους τους αναγνώστες του κορυφαίου μαχητικού portal της χώρας.

Ο εργαζόμενος Παύλος Κοχλιαρίδης συνδυάζει δουλειά, προετοιμασία και αγώνες. Το τρίπτυχο αυτό αποτελεί μεγάλο εμπόδιο για έναν αθλητή που θέλει να διακριθεί για τον «S-300» όμως καταλαβαίνουμε πως κάθε πρόκληση είναι καλοδεχούμενη. Τον ρωτήσαμε εάν του παιχνίδι με τον πρωταθλητή Mehmet Ozer είναι το κορυφαίο της καριέρας του και μας είπε:

«Θεωρώ πως είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, από τα πιο σημαντικά για μένα μέχρι στιγμής στην καριέρα μου λόγω του ότι ο αντίπαλός μου είναι όνομα στο χώρο του kickboxing με εμπειρία και πολλές παραστάσεις στο χώρο και αρκετές διακρίσεις φυσικά.»

Τον καλέσαμε να μας πει τι να περιμένουμε απ’αυτόν μετά το παιχνίδι με τον Ozer, εάν τότε θα έρθει η ώρα για το βήμα παραπάνω. Προσγειωμένος ο Παύλος στις απαντήσεις του ανέφερε: «Θέλω να εξελίσσομαι συνεχώς. Θέλω να παίζω πιο συχνά στο εξωτερικό και σε διοργανώσεις αντίστοιχες όπως το Colosseum στην Ελλάδα.»

Για την πίεση που θα δεχτεί ένας Θεσσαλονικιός στο σόου που γίνεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του ο Κοχλιαρίδης μας λέει πως μόνο αγάπη εισπράττει: «Ο κόσμος που θα έρθει να με στηρίξει και ο οποίος θα είναι αρκετός, ήδη έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα στήριξης, να περιμένει από μένα να δώσω τα πάντα μέχρι και την ψυχή μου.»

koxlia

Από ένα παιδί χαμηλών τόνων όπως είναι ο Παύλος Κοχλιαρίδης δύσκολα θα πάρεις κουβέντα για τα θετικά του και τα καλά του… όπλα μέσα στο ρινγκ. Τον ρωτήσαμε λοιπόν ποιο είναι το αβαντάζ του όταν παίζει kickboxing για να μας δώσει μία απάντηση από βάθος καρδίας: «Θα τα δώσω όλα! Προτιμώ να πεθάνω μέσα στο ρινγκ, μεταφορικά πάντα, παρά να μην παίξω ή να μην προσπαθήσω και να απογοητεύσω τον κόσμο που θα έρθει να με δει.»  

Δεν στάθηκε όμως μόνο εκεί και συμπλήρωσε: «Θέλω να το δείχνω μέσα στο ρινγκ. Πιστεύω έχω ψυχή στον αγώνα μου, προσπαθώ και δεν τα παρατάω ποτέ, επίσης είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτόν τον δάσκαλο, γιατί εκτός από τεχνική κατάρτιση που μας έχει δώσει για το άθλημα μας έχει κάνει και καλύτερους ανθρώπους.»

Ρόμπερτ Ογκανεσιάν: «Όταν μου δοθεί η ευκαιρία πάω για το νοκ – άουτ!»

 Μετά τα εγκωμιαστικά σχόλια προς τον Νάσο Γλυκή ρωτήσαμε τον Παύλο Κοχλιαρίδη για το «Colosseum» και την περίπτωση που δεν ήταν μαχητής εκείνης της βραδιάς, αλλά θεατής και φαν των μαχητικών αθλημάτων: «Βεβαίως θα πήγαινα, εννοείτε, λόγω του ότι το «Colosseum 1″ απέδειξε πως ήρθε για να μείνει στο χώρο. Άσχετα από τα παιχνίδια που ήταν… φωτιά, ήταν γενικά ένα πολύ καλό σόου απ’ όλες τις απόψεις. Πιστεύω πως τώρα θα είναι πολύ καλύτερο, πολύ πιο δυνατό σαν event με δυνατές αναμετρήσεις.»

xartis