06/05/2024

Παγκόσμιος πρωταθλητής έγινε… ring girl (Video+Photo)

Batman ντύθηκε, πλάκα μας έκανε παίρνοντας όλους τους παγκόσμιους τίτλος, τραπέζια έχει αναποδογυρίσει και τραγουδάει μέσα στο ρινγκ. Ε, ring girl θα τον πείραζε να γίνει; O παικταράς και χιουμορίστας Tyson Fury το περασμένο Σάββατο έδωσε ρεσιτάλ.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ο Tyson έχει έναν ξάδερφο τον Hughie Fury που είναι επίσης μποξέρ και τα πάει περίφημα κιόλας. Ο μεγάλος ξάδερφος πιστός στα ιδανικά της οικογένειας δεν θα μπορούσε να μην είναι στη γωνία του μικρού που αμφότεροι μάλιστα έχουν στόχο να κατακτήσουν οικογενειακά όλα τα ρινγκ του κόσμου.

Σε κάποια στιγμή όμως και επειδή άγχος δεν υπήρχε γιατί ο Hughie τα πήγαινε εξαιρετικά, κέρδισε κιόλας τον αγώνα του, ο Tyson προφανώς βαρέθηκε και είπε να πάρει άλλο ρόλο. Δεν επέτρεψε στην ring girl να κάνει τη δουλειά τους. Γιατί; Διότι αποφάσισε να το κάνει αυτός και είχε και τη χάρη μάλιστα.

fury1
Ο Tyson σε ρόλο ring girl!

Υπάρχει και βίντεο το οποίο τράβηξε κάποιος φαν από τις κερκίδες της αρένας και φυσικά από το Σάββατο μέχρι σήμερα έχει γίνει viral ανάμεσα στους θαυμαστές της πυγμαχίας, καθώς σχολιάζουν θετικά τον τυπάρα Tyson Fury που δεν… μασάει να «τσαλακωθεί» κάνοντας τα δικά του.

https://www.youtube.com/watch?v=6wWtKoJnPEc