27/04/2024

Στον παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε ο Παναγιώτης Καψάλης του Άθλου Περιστερίου

Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του Άθλου Περιστερίου Παναγιώτη Καψάλη, ο οποίος κερδίζοντας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων στο ατομικό Κάτα(για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Καράτε, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων- Νέων που θα γίνει στην Τενερίφη της Ισπανίας από 25 έως 29 Οκτώβρη. Αναλυτικά το δελτίο:


«O Παναγιώτης θα μετέχει σε δύο αγωνίσματα, στο ατομικό Κάτα Εφήβων και στο ομαδικό Κάτα εφήβων- Νέων, το οποίο αποτελείται από τον Παναγιώτη Καψάλη, του Άθλου Περιστερίου(με προπονητή τον Βασίλη Τσιακμάκη), τον Βασίλη Κοτζαμάνη, της Ελληνοιαπωνικής ακαδημίας(με προπονητή τον Άγγελο Γκόργκα) και τον Δημήτρη Γκερτζέλη του Οδυσσέα Πετρούπολης(με προπονητές την Μαρίζα Σουμπασάκη και τον Νεκτάριο Ξένο). 

Ο προπονητής του Παναγιώτη, Βασίλης Τσιακμάκης δηλώνει αισιόδοξος για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς η προετοιμασία και η αγωνιστική κατάσταση του αθλητή του, είναι σε κορυφαίο επίπεδο. 

Ο προπονητής του Δ.Σ και όλοι οι φίλοι του συλλόγου, εύχονται καλή επιτυχία στον Παναγιώτη Καψάλη, όπως και σε όλα τα παιδιά της Εθνικής ομάδας και άξια εκπροσώπηση της χώρας μας στην Τενερίφη».