Α.Σ Άθλος Περιστερίου

Karate / Ju Jitsu
Διεύθυνση: Λυκούργου 2 & Παρασκευοπούλου, Περιστέρι
Τηλ.: 210 57 77 104
Κιν.: 6978 059 099

Ο ΑΘΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΕΙ Η ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΝΕΥ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ,ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ  ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΕ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΜΑΔΕΣ.

ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΥΠΕΡΣΥΓΡΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΡΑΤΕ ΑΠΟ 4 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.

Ο ΝΕΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΕΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΤΡΟ, ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΑΤΕ, ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΑΚΜΑΚΗΣ, ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΡΑΤΕ ΓΓΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ.

Υπηρεσίες

  • Καράτε
  • Ομαδικα Προγράμματα εκγύμνασης
  • Παραδοσιακοί χοροί