27/04/2024

Τέσσερις μεγάλες νίκες Ελλήνων στο εξωτερικό (Mέρος Δεύτερο)

Το δεύτερο μέρος των αφιερωμάτων για τους Έλληνες μαχητές έχει εξίσου δυνατά τελειώματα

Σε συνέχεια των αφιερωμάτων για τις σημαντικές νίκες Ελλήνων μαχητών στο εξωτερικό για το 2021, ξεκινάμε σήμερα με τον Ευγένιο Λαζαρίδη. Ο Έλληνας πυγμάχος αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο στην Γερμανία και τον Οκτώβριο κόντρα στον Eugen Buchmueller πέτυχε ένα εκπληκτικό νοκ άουτ.

Το τελείωμα ήλθε με ένα φοβερό άπερκατ στο κεφάλι ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως έχει 17 νίκες στην καριέρα του και στο πλάνο είναι η διεκδίκηση ευρωπαϊκής ζώνης. Δείτε το φοβερό νοκ άουτ του Λαζαρίδη.

Τον Νοέμβριο του 2021 ο Άγγελος Γιακουμής μπαίνει στην αρένα  του Muay Hardcore για να αντιμετωπίσει τον Ταϊλανδό Muangchang. Ο Γιακουμής με εφόδιο την μεγάλη εμπειρία αγώνων , ισοπεδώνει τον αντίπαλο του και πετυχαίνει μία από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας του, κυνηγώντας το όνειρο της συμμετοχής του στο ONE FC.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyond Kickboxing (@beyondkickboxing)

Την έκτη επαγγελματική νίκη στην καριέρα του με νοκ άουτ πέτυχε ο Αλέξανδρος Φάρρελλ τον Δεκέμβριο του 2021. Ο ανερχόμενος πυγμάχος που αγωνίζεται στην Αγγλία, αντιμετώπιζε τον Ivica Gogosevic.  Ο Φάρρελλ έψαξε από νωρίς το νοκ άουτ και το πέτυχε στον δεύτερο γύρο μετά από σερί χτυπημάτων.

Ο Φάρρελλ έχει πολύ καλή παρουσία εκτός συνόρων ενώ να θυμίσουμε πως ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα.

Το επιθετικό της στυλ με εντυπωσιακή νίκη εξαργύρωσε σε υψηλό επίπεδο στο Karate Combat η Χριστίνα Καβακοπούλου τον Ιούλιο. Με αντίπαλο την Jessica De Paula η Καβακοπούλου ήταν καταιγιστική και τελείωσε το ματς στον τρίτο γύρο με διακοπή.

Η Καβακοπούλου έχει δύο νίκες στο κορυφαίο Karate Promotion όπου έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karate Combat Russia (@karatecombatru)