27/04/2024

Ο γιος του παγωτατζή – ο γιος του θρύλου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Golden Boy Boxing κυκλοφόρησε ένα εξαιρετικό μίνι ντοκιμαντέρ με αφορμή τη μάχη των Canelo Alvarez και Julio Cesar Chavez Jr. 


Στη συγκεκριμένη σειρά οι φαν της πυγμαχίας θα δουν κάτι διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο ντοκιμαντέρ της HBO καθώς τώρα περιγράφεται στο 100% πώς ζουν τον αγώνα οι Μεξικανοί και γιατί η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει τόσο μεγάλη σημασία για τους δύο μποξέρ, πέραν των χρημάτων…

Οι ομιλητές στο βίντεο θεωρούν ότι ο νικητής θα μπει για πάντα στις καρδιές των Μεξικάνων ως ο καλύτερος εν ενεργεία Μεξικανός μποξέρ. Στο ίδιο βίντεο περιγράφεται επίσης η αγάπη των Αμερικάνων για τον Canelo, γεγονός που δεν αρέσει στους συμπατριώτες του όπως ακριβώς συνέβαινε και στην περίπτωση του Oscar De La Hoya. Φυσικά, εδώ διαφέρουν κάπως τα πράγματα αφού ο κοκκινομάλλης παίζει με τη σημαία του Μεξικό και όχι με των ΗΠΑ, όπως ο μέντορας του.

O Chavez Jr. θεωρεί πως θα κερδίσει τον αγώνα μιλάει υποτιμητικά για τον αντίπαλό του ενώ ο Canelo Alvarez τονίζει πως το μεταξύ τους ζήτημα είναι πλέον προσωπικό, καθώς ο επικείμενος αντίπαλός του στις 6 Μαΐου μιλάει άσχημα για εκείνον πίσω από την πλάτη του και όχι μπροστά του. Πολλά και διαφορά ενδιαφέροντα σ’ένα πολύ δυνατό ντοκιμαντέρ που μας ταξιδεύει με τη φωνή του ο Michael Buffer.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ MANO A MANO CANELO VS. CHAVEZ JR. 

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Φοβερό ντοκιμαντέρ για τον μεξικανικό… εμφύλιο Canelo vs. Chavez Jr. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Πάρτε μία γεύση από Στέλιο Παπαδόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK