26/04/2024

«Μπαμ» με Μπερδέση ο Σαριδάκης!

Ο Γιώργος Σαριδάκης υποσχέθηκε στους φαν του «Scorpion» ένα σούπερ δυνατό και ενδιαφέρον σόου για τις 14 Μαΐου και μόλις πριν από λίγο ανακοίνωσε τον Τάσο Μπερδέση. 


Η κάρτα του «Scorpion» ανεβάζει την αδρεναλίνη των φαν των μαχητικών αθλημάτων καθώς έχοντας ήδη ανακοινώσει τη μάχη Κοντογιώργη – Νερούτσου, μόλις πριν από λίγο ο διοργανωτής, Γιώργος Σαριδάκης ανακοίνωσε πως και ο Τάσος Μπερδέσης θα παίξει στην ίδια κάρτα με τον σκληροτράχηλο πυγμάχο David Kotiashvili.

O Kotiashvili προπονείται στην Καβάλα με τον Δημήτρη Μπουρουτζόγλου και στο παρελθόν, συγκεκριμένα στο «Prive Boxing» είχε κοντραριστεί και με τον Κοντογιώργη, δείχνοντας ότι δεν λέει «όχι» στις μεγάλες προκλήσεις.

Όσον αφορά τον Μπερδέση, οι συστάσεις είναι περιττές καθώς στην προκειμένη περίπτωση είναι ο κορυφαίος μποξέρ στην Ελλάδα…

 

 

Υπενθυμίζουμε πως το «Scorpion» θα γίνει στις 14 Μαΐου στο Κλειστό Γήπεδο της Γλυφάδας και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει κι άλλους μαχητές που θα προκαλέσουν μεγάλη εντύπωση στους φαν των μαχητικών αθλημάτων.

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Φοβερό ντοκιμαντέρ για τον μεξικανικό… εμφύλιο Canelo vs. Chavez Jr. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Πάρτε μία γεύση από Στέλιο Παπαδόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK