26/04/2024

Απίστευτο, heavyweight, πυγμαχικό ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγες ώρες, στο στάδιο Wembley στο Λονδίνο, ο Wladimir Klitschko θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο Άγγλο Anthony Joshua σε μια μάχη που περιμένει πολύς κόσμος. Μιλάμε για μια κλασσική σύγκρουση του βετεράνου – θρύλου με τον ανερχόμενο ταλέντο και έχει ενδιαφέρον από πολλές απόψεις.


Δεν ξέρουμε πόσο δράση θα έχει αφού ναι μεν ο Joshua είναι επιθετικός, ο δε Ουκρανός είναι πιο τακτικός στο παιχνίδι του, όπως για να φτιάξουμε λίγο κλίμα είπαμε να θυμηθούμε την απίστευτη ματσάρα του George Foreman με τον Ron Lyle 41 ολόκληρα χρόνια πριν.

Foreman και Lyke αφήσανε στην άκρη την τεχνική και την τακτική και παίξανε «μπουκέτα» για 5 γύρους με πολλά νοκ ντάουν εκατέρωθεν και τελικό νικητή τον Foreman σε μια μάχη που σε έπαιρνε την ανάσα.

Φυσικά δεν μιλάμε για τον Foreman που αποσύρθηκε και επέστρεψε πολλά χρόνια αργότερα για μια 2η καριέρα αλλά για τον Big George που ήταν φόβος και τρόμος και στα καλύτερα του. Ακριβώς στο προηγούμενο παιχνίδι είχε χάσει από τον Ali στο Ζαΐρ σε μια από τις πιο θρυλικές, αν όχι η πιο θρυλική, μάχες στην ιστορία του αθλήματος και αμέσως μετά θα έβγαζε νοκ άουτ τον άλλο θρύλο Joe Frazier στον ίδιο γύρο και στο ίδιο λεπτό!

Δείτε λοιπόν: