29/03/2024

Τόσα θα πάρουν Joshua και Klitschko από τον σημερινό αγώνα

Πλουσιότεροι κατά πολλά εκατομμύριο ευρώ θα γίνουν οι Wladimir Klitschko και Anthony Joshua αμέσως μόλις πατήσουν το πόδι τους στο ρινγκ του «Wembley» γύρω στις 12 ώρα Ελλάδας. 


Σύμφωνα με πολλαπλά δημοσιεύματα οι δύο μποξέρ θα λάβουν ο καθένας κοντά στα 20.000.000 ευρώ εγγυημένα και από εκεί και πέρα πιθανόν να έχουν μερίδιο από τις πωλήσεις των PPV και τους χορηγούς.

Τα χρήματα δεν είναι ανάλογα με το Mayweather vs. Pacquiao, αλλά πιστοποιούν ότι το επαγγελματικό μποξ πληρώνει ακόμη καλά και ειδικά στα βαριά που ομολογουμένως έχουν χάσει την αίγλη του παρελθόντος επί εποχής Tyson, κυρίως, που υπήρξε έξαρση καλών μεροκάματων που αντιστοιχούσαν σε δεκάδες εκατομμύρια.

Ο Wladimir Klitschko έχει πληρωθεί τα ανάλογα χρήματα και με τον Tyson Fury, αλλά παλαιότερα και με τον David Haye είχε λάβει κοντά στα 20.000.000 ευρώ. Λίγο παρακάτω είχε πληρωθεί στο ματς με τον Alexander Povetkin στη Ρωσία. Όλες οι πληρωμές που σας παρουσιάζουμε είναι με βάση επίσημα στοιχεία που διαρρέουν από τις εταιρίες promotion. Πολλές φορές έχουμε ακούσει οι πυγμάχοι να παίρνουν πολλά περισσότερα απ’αυτά που ακούγονται και γράφονται ή και πολύ λιγότερα.

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports:

Φοβερό ντοκιμαντέρ για τον μεξικανικό… εμφύλιο Canelo vs. Chavez Jr. (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΑΜ: Το Glory ανακοίνωσε Στοφορίδη!

Πάρτε μία γεύση από Στέλιο Παπαδόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK