27/04/2024

Και ο Carlitos Tevez o… απάτσι πυγμαχεί!

Είναι μεγάλη τελικά η οικογένεια των ποδοσφαιριστών είτε καλαθοσφαιρστών που επιλέγουν ως έξτρα στην προπόνησή τους κυρίως την πυγμαχία. Κάνοντας μία βόλτα στο διαδίκτυο εντωπίσαμε ακόμη έναν σταρ του ποδοσφαίρου που το 2012 και αγωνιζόμενος στην Μάντσεστερ Σίτι έδειξε τις πυγμαχικές του ικανότητες. 

Ο λόγος φυσικά για το… αλάνι από την Αργεντινή τον Carlos Tevez. Η Σίτι περνούσε περιόδο προετοιμασίας κάπου στην Αυστρία και εντός του προγράμματος όπως καταλαβαίνουμε υπήρχε και μποξ. Ο Carlitos το εκμεταλλεύτηκε και έδειξε πως αν θέλει το’χει και εκεί. 

O ΜΕΓΑΛΟΣ CARMELO ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΞ

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικά χρόνια κι όταν ο Amir Khan αντιμετώπιζε τον Marcos Maidana είχε γίνει ολόκληρο θέμα στο «Νησί» αφού όπως έγραφε τότε η Sun ο Tevez στήριξε κάπως άκομψα τον συμπατριώτη του και ο Khan αντέδρασε χαριτολογώντας πως είναι ανοιχτός στο να πυγμαχήσει και τον Carlitos εάν συνεχίσει να στηρίζει τόσο… εριστικά τον συμπατριώτη του. 

ΚΑΙ Ο ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΓΜΑΧΟΣ

Πάντως, για να επιστρέψουμε στο θέμα μας είναι πλέον εξαιρετικά αντιληπτό ότι οι πολεμικές τέχνες υπάρχουν παντού μέσα στα αθλητικά προγράμματα και δεν είναι λίγα τα παραδείγματα αθλητών από άλλα σπορ, κυρίως επαγγελματίες πάντα, να ασχολούνται και με το kick και την πυγμαχία, καθώς όπως αναφέρουν προπονητές και ειδικοί επί της άσκησης οι συγκεκριμένες τέχνες βοηθούν στην ανάπτυξη της έκρηξης και της αντίληψης! 

ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ Ο ΤΕVEZ:

FIGHTCAST ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ: