08/05/2024

Μαραντόνα ο μανιακός μποξέρ!

Το πόσο μεγάλη μπάλα έπαιζε ο Μαραντόνα δεν χωράει καμία απολύτως συζήτηση. Πολλοί λένε πως ο Αργεντινός ήταν και παραμένει ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει δει η υφήλιος.


Στη ζωή του ο «κοντός» έχει κάνει πολλά αλλά ήταν καλά αλλά ήταν κακά. Ένα απ’αυτά που ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο είναι και το μποξ. Ναι, υπάρχει βίντεο στο οποίο το «10» το καλό δείχνει τις ικανότητές του στο μποξ. Μπορεί τα χτυπήματά του να είναι τελείως… άτεχνα, αντίθετο εντελώς σκηνικό με το… άγγιγμα του Ντιέγκο στη μπάλα, όμως έχει αυτό το… κάτι όταν χτυπάει. Αυτό που λέμε «eye of the tiger».

RAMZAN ο… playboy πυγμάχος

Έτσι όπως τον είδαμε πάντως μας θυμίζει πολύ στο σουλούπι και την τεχνική τον επίσης επίδοξο πυγμάχο και πρόεδρο της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ.  Αξίζει να δείτε τα δύο βίντεο με τους πρωταγωνιστές μας να τα δίνουν όλα πάνω σε σάκο και ανθρώπινο ομοίωμα. Οι δύο τους άλλος είναι και καλά φιλαράκια αφού Ντιεγκίτο έχει επισκεφθεί το πλούσιο Γκρόζνι και έχει παίξει μπαλίτσα με τον πρόεδρο της περιοχής. Για την ιστορία ο Καντίροφ τον κέρδισε 4-2:

188659464

Ντιεγκίτο skills:

Ραμζάν skills: