16/05/2024

Αποσύρθηκε από τον τίτλο του ο Canelo! Τι γίνεται με Golovkin;

Η Saul «Canelo» Alvarez τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος πέταξε τη… βόμβα του ανακοινώνοντας μέσω επίσης δήλωσης πως αποσύρεται από την WBC ζώνη του! Διαβάζοντας τις πρώτες γραμμές τις ανακοίνωσης το πρώτο συμπέρασμα θα ήταν ότι ο Μεξικανός τα κανόνισε έτσι ώστε να μην παίξει ποτέ με τον Golovkin, αλλά λίγο παρακάτω γίνεται… πύραυλος και τα «χώνει» προς την ομοσπονδία.

Σύμφωνα λοιπόν με τα γραφόμενά του ενημέρωσε την ομάδα του και την εταιρία promotion που τον εκπροσωπεί την «Golden Boy Promotions» να τρέξουν όλες τις διαδικασίες απόσυρσης από τον τίτλο της WBC, συνεχίζοντας παράλληλα τις διαπραγματεύσεις με τον Gennady Golovkin και την «K2 Promotions».

O Canelo ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται ποτέ ξανά να διεκδικήσει τον τίτλο της WBC στο υπόλοιπο της καριέρας του διότι θεωρεί λάθος να τον οριοθετούν και να του βάζουν… τεχνητά τελεσίγραφα για το πότε και με ποιον θα παίξει.

«Πιο ειλικρινής από ποτέ σας λέω πως έγινα αυτό που είμαι γιατί είμαι ένας άντρας δίχως φόβο μέσα του. Έχω παίξει με όλους όσους μου ζητήσατε. Θα παίξω με τον GGG και θα κερδίσω τον GGG! Δεν θα με σπρώξουν όμως μέσα στο ρινγκ με το ζόρι έχοντας τις δικαιολογίες περί τελεσίγραφο. Βάζω στην άκρη λοιπόν τα… ρολόγια και τις ίντριγκες και δίνω το χώρο στις δύο ομάδες να διαπραγματευτούν και να κλείσουν τον αγώνα. Ο κόσμος θα δει το παιχνίδι που θέλει…» 

Ονομαστός από την Σμύρνη, ο πρώτος Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας!

Το ετήσιο εισόδημά σου ισούται με δύο κουρέματα του φαλακρού Mayweather

Σαν σήμερα: Gatti και Ward έδειξαν πως είναι να έχεις μπρούτζινα… χέρια (ΒΙΝΤΕΟ)