27/04/2024

Ακαδημία Shinkyokushinkai Καρατε Βόλου: Διασυλλογικοί αγώνες Body Contact

Αγώνες πλήρους επαφής με πολλές συμμετοχές

Σε ένα κατάμεστο στάδιο από αθλητές, γονείς και φιλάθλους του αθλήματος πραγματοποιήθηκαν με τεράστια επιτυχία οι  Διασυλλογικοί Αγώνες Βody Contact  όλων των κατηγοριών, του Κλάδου Άθλησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing που  διοργάνωσε η Ακαδημία Shinkyokushinkai Καρατε Βόλου(Yπέρτατη-Αλήθεια –Συνεργασία) την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2019 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πορταριάς. Aναλυτικά:

«Mε 400 αθλητές και αθλήτριες από 18 Συλλόγους  μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing(ΠΟΚ)  από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν στους εν λόγω αγώνες αποδεικνύοντας την μεγάλη ανάπτυξη που παρουσιάζει ο νέος  κλάδος άθλησης body contact αναγνωρισμένος πλέον από την Γ.Γ.Αθλητισμού. Νέοι συλλόγοι που καλλιεργούν το άθλημα εγγράφονται πλέον στην ΠΟΚ για να αποτελέσουν μέλη του. 

Στους αγώνες συμμετείχαν οι οργανώσεις Ashihara με εκπρόσωπο τον κ.Μπίλα Νικόλαο(Αθήνα), IKO Νakamura με εκπρόσωπο τον κ.Λεωνίδα Αντώνη(Αγχίαλος -Αλμυρός) και οι δυο μέλη διοικούσας επιτροπής του κλάδου, καθώς και το στυλ kyokushindo με εκπρόσωπο τον κ.Πλιάτσικα Γεώργιο (Λάρισα) αλλά και το Shinkyokushinkai με Branch Chief τον Oτάριο Μελικιάδη(Κιλκίς), στους οποίους απονεμήθηκε αναμνηστικό Κύπελλο της διοργάνωσης από τον Αρχηγό Εκπρόσωπο του Ελληνικού Shinkyokushinkai-Branch Chief και διοργανωτή Γιώργο Κοσμίδη.

Εκτός από τους προαναφερόμενους συμμετείχαν Σύλλογοι από τα Χανιά Κρήτης με προπονητές τους Αγοραστάκη Μιχάλη,Διγαλάκη Μιχάλη,από Αθήνα με προπονητές Παπαγεωργίου Ζήση,Ρόμπο Γιώργο,Ρόμπο Γιάννη και Κώστα,από Πολύκαστρο Κιλκίς Κεσίδη Βιατσεσλάβ,από Ξάνθη με προπονητή τον Παπαδόπουλο Γρηγόρη, Μούρεσι-Τσαγακαράδα με προπονητή τον Ποζαπαλίδη Ηρακλή,Αγριά-Βόλου με προπονητή τον Κρίσιλα Ιωάννη,από συλλόγους της Λάρισας με προπονητές τους Τζήρα Αθανάσιο,Δαλαμάγκα Γεώργιο και Πουτσιάκα Κώστα ,από Παλαμά Καρδίτσας με προπονητή τον Γαλλιό Κωσταντίνο και από Ν.Σάντα Κιλκίς με προπονητή τον Παπαγιαννίδη Φίλιππο.

Με την παρουσία τους τίμησαν τους αγώνες οι προπονητές Κουφός Άγγελος και Ευσταθόπουλος Κώστας,των οποίων ο σύλλογος εντάχθηκε επίσημα στον νέο κλάδο άθλησης της ΠΟΚ.

Την όλη Οργάνωση και επιμέλεια των Αγώνων ανέλαβαν η εκπαιδευτής της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Shinkyokushinkai Βίκυ Κοσμίδου,ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Απόστολος Κουφογεώργος,η Πρωταθλήτρια του Συλλόγου και web designer  Κακαζιάνη Καρολίνα, οι εκπαιδευτές Παιτήρης Παναγιώτης, Ποζαπαλίδης Ηρακλής ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια του προπονητή του Συλλόγου Αγριάς  «Ο Μαχητής» Κρίσιλα Ιωάννη, πάντα κάτω από την καθοδήγηση του μέλους Διοικούσας επιτροπής του Κλάδου άθλησης Γιώργου Κοσμίδη.Την ηχητική κάλυψη των αγώνων ανέλαβε ο Χάρης Σιούλας.

 Την όλη διεξαγωγή των αγώνων ανέλαβε η Επιτροπή Διαιτησίας του κλάδου άθλησης Body Contact με πιστοποιημένους  έμπειρους διαιτητές με Κεντρικούς Διαιτητές τον Διεθνή Διαιτητή και υπεύθυνο της Διαιτησίας Κοσμίδη Γιώργο, τους Τζήρα Αθανάσιο,Ταμουρίδη Χρήστο,Ποζαπαλίδη Ηρακλή,Πέτρου Απόστολο,Τζάλλα Μιχάλη και κριτές τους Χονδρό Χάρη, Αχιλλαδέλη Μαρία,Βαίτσα Τσιγαρδά, Παπανικολάου Νικόλαο, Μπιτούλα Ελευθερία, Γκρίνια Παρασκευή, Μυλωνά Σταύρο, Γιολδάση Γιώργο,Βλαχοπούλου Λίλη και Κακαζιάνη Καρολίνα.

Τις υπηρεσίες τους στην Γραμματεία των αγώνων προσέφεραν οι κυρίες Σγαρδώνη Ευαγγελία,Παπαδάμ Κατερίνα,Αγορίτσα Ταφύλη,Λιάπη Βούλα,Κοσμίδου Κατερίνα, και ο αντιπρόεδρος του διοργανωτή Συλλόγου Κουφογεώργος Απόστολος. 

Γιατρός των αγώνων ήταν το μέλος της Υγειονομικής Επιτροπής του διοργανωτή Συλλόγου  κ.Ζιώγα Έυα,με την βοήθεια των τραυαματιοφορέων Ευάγγελου Λεμονά και Ιωάννη Ζούλφα, πλήρωμα του ασθενοφόρου του κέντρου φυσικής ιατρικής κ’αποκατάστασης «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ»,χορηγός της διοργάνωσης το οποίο διέθεσε το ασθενοφόρο κατά την διάρκεια των αγώνων.

Συνδιοργάνωτης για άλλη μια φορά ήταν  η Περιφέρεια Θεσσαλίας με  τη στήριξη του Οργανισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.
Ο Πρόεδρος του διοργανωτή Συλλόγου  κ.Καλυβιώτης Αχιλλεάς και ο Διευθύνων Προπονητής του Συλλόγου Γιώργος Κοσμίδης ευχαριστούν θερμά την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Β.Σποράδων κ.Κολυνδρίνη Δωροθέα για την πολύτιμη στήριξη της σε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα του Συλλόγου,τον Προέδρο του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ.Ανδρέα Ζέρβα για την διάθεση του Κλειστού Γυμναστηρίου Πορταριάς,τον Δήμαρχο Βόλου κ.Αχιλλέα Μπέο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Τόρη Γεώργιο για την ευγενική του χορηγία.Επίσης την οικογένεια Καραουλάνη που πρόσφερε δωρεάν τους καφέδες EXCELSIOR  στους προπονητές,διαιτητές και γραμματεία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως στην Διοίκηση της ΠΟΚ,τον Προέδρο κ.Τριανταφύλλου Μιχάλη  για την σημαντική  βοήθεια του, την  εμπιστοσύνη του στον Κλάδο Body Contact  καθώς και την αμέριστη συμπαράσταση του.

Τέλος πολλές ευχαριστίες στους συλλόγους που στήριξαν και συμμετείχαν στην διοργάνωση, τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, τους γονείς που αφιέρωσαν την Κυριακή τους και με την παρουσία τους στήριξαν και χειροκρότησαν τους αθλητές και έδωσαν παλμό κατά την τελετή έναρξης».