02/05/2024

Αυτοάμυνα για γυναίκες!

Όπως έχουμε ξαναγράψει η γνώση της αυτοάμυνας είναι μια επένδυση που κάνουμε για την ασφάλεια μας αλλά και των δικών μας προσώπων που ευχόμαστε όμως να μην χρησιμοποιήσουμε ποτέ.

7 σημάδια ότι η αυτοάμυνα σου είναι άχρηστη

Όμως, επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, καλό είναι να γνωρίζουμε κάποια πράγματα για την απευκταία περίπτωση που θα τα χρειαστούμε. Η πρωταθλήτρια του One FC, Angela Lee σας δείχνει 3 τεχνικές αυτοάμυνας για την δύσκολη στιγμή.

Οι 7 χρυσοί κανόνες της αυτοάμυνας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτές οι 3 τεχνικές αυτοάμυνας είναι απλά παραδείγματα αντίδρασης. Η κοπέλα που δείχνει τις τεχνικές είναι επαγγελματίας μαχήτρια, εκπαιδευμένη και ξέρει τι κάνει. Μην τις επιχειρήσετε μόνοι/ες σας χωρίς να έχετε ανάλογη εκπαίδευση. 

Για μια πλήρη κατανόηση της αυτοάμυνας πρέπει να βρείτε έναν έμπειρο εκπαιδευτή και να μελετήσετε για χρόνια. Αυτό το άρθρο δίνει μια βασική ιδέα σε έναν αρχάριο για κάποια βασικά πράγματα, δεν αρκεί για να προστατευτείτε. Χρειάζεται εκπαίδευση. 

Αν θέλετε να βρείτε μια σχολή πολεμικών τεχνών ή αυτοάμυνας κόντα στο σπίτι σας ή έχετε σχολή και θέλετε να την καταχωρήσετε, μπείτε στον μαχητικό οδηγό του fightsports.