04/05/2024

Φτιάχνουν οι σχέσεις McGregor – UFC;

Ακόμη δεν πρόλαβε να βγει από την συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες του UFC, την πρώτη μετά από όλη τη διαφωνία τους για το UFC 200, και έκανε δηλώσεις στο ESPN ο Conor McGregor όπου δήλωσε ότι η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και πως οι σχέσεις τους βρίσκονται ξανά σε καλό σημείο.

«Καλή κουβέντα όπως πάντα» είπε ο McGregor. «Έχουμε καλή σχέση. Έτσι είναι. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Αυτό είναι το fight game. Μερικές φορές τα συναισθήματα μπλέκονται. Αλλά είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι συναισθήματα δεν έχουν χώρο στην δουλειά. Αυτό έγινε ουσιαστικά χτες. Τα αφήσαμε στην άκρη. Δεν χωράνε συναισθήματα, κάνουμε όμορφα πράγματα οπότε ας συνεχίσουμε, ας το φτιάξουμε και ας συνεχίσουμε» . 

Ο McGregor βρίσκεται στο Los Angeles όπου δουλεύει και την πυγμαχία του κάτι που έδωσε αφορμή να συνεχιστούν οι φήμες για πιθανό ματς με τον Mayweather, ένα ενδεχόμενο που όπως σας έχουμε πει, είναι σχεδόν απίθανο να συμβεί για πολλούς λόγους.

Πάντως από την γλώσσα του McGregor στο παραπάνω φαίνεται ότι οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες αλλά όπως είναι λογικό τα βάζουν όλα στην άκρη (όπως είπε και ο ίδιος) για να βγάλουν τα εκατομμύρια τους, και εγώ το ίδιο θα έκανα.

https://www.youtube.com/watch?v=iedoTgGI7cg