30/04/2024

Φαβορί η Μάντσεστερ Σίτυ στο αγγλικό ντέρμπι

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα προσπαθήσει να πάρει το… αίμα της πίσω μετά την προ δύο μηνών ήττα στο Άνφιλντ για την Premier League

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα προσπαθήσει να πάρει το… αίμα της πίσω μετά την προ δύο μηνών ήττα στο Άνφιλντ για την Premier League, με το 1-0 να αποδεικνύει την ικανότητα των “κόκκινων” να κρατάνε χαμηλά τους “Πολίτες” στο δημιουργικό κομμάτι . Τα προγνωστικά στρέφουν την προσοχή προς τους γηπεδούχους, όμως κανείς δεν θα μπορούσε να ξεγράψει την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Μιλάμε για τη μεγαλύτερη αντιπαλότητα στο νησί τα τελευταία χρόνια, αφού δίπλα στην εξαιρετική Σίτυ, ανήλθε ένα σύνολο ικανό να πάρει τα πάντα, όπως και έκανε. Η κόντρα των δύο προπονητών συναρπάζει σε όλα τα μήκη του πλανήτη, αφού μιλάμε για την επιτομή του καλού ποδοσφαίρου. Ο Γερμανός προπονητής προέρχεται από από πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα από τον Γκουαρδιόλα, με τα τρία πιο πρόσφατα να είναι νίκες.

Με γνώμονα αυτά τα στοιχεία θα παραταχθεί στο χορτάρι του Etihad για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες του θεσμού. Η ομάδα θέλει για άλλη μια φορά να ανατρέψει τα προγνωστικά που τη θεωρούν ως αουτσάιντερ, όμως δεν θα παραταχθεί με τη πλήρη δυναμική της, λόγω και της ανετοιμότητας παικτών όπως οι Άλισον, Φαμπίνιο, Χέντερσον και ΑλεξάντερΆρνολτ.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να υπολογίζουν στο Χούλιαν Άλβαρες, όμως οι Χάαλαντ και Ντε Μπρούινε θα είναι έτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα. Ειδικά ο Νορβηγός έχει ξεκουραστεί και περιμένει με ανυπομονησία τα επίσημα παιχνίδια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μιλάμε για μια αναμέτρηση που εγκαινιάζει με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή στο διασυλλογικό ποδόσφαιρο. Η Μάντσεστερ Σίτυ μπορεί να είναι το φαβορί στα χαρτιά, η Λίβερπουλ όμως θα κάνει αυτό που ξέρει καλά: θα κυνηγήσει ακόμα και τη νίκη παίζοντας το ποδόσφαιρό της.

Διαβάστε περισσότερα:

Ebanie Bridges: Ζυγίστηκε η σεξοβόμβα της πυγμαχίας! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο: Πολωνός MMAer γρονθοκοπεί Youtuber κατά την διάρκεια συνέντευξης (ΒΙΝΤΕΟ)

Mike Tyson: «Θα αναγκαστώ να επιστρέψω στο ρινγκ, αν πειράξει ο Canelo τον Μέσι»