30/04/2024

Τα έξι τατουάζ του Tyson και η ερμηνεία τους

Κάνουμε φύλλο και φτερό τον μεγάλο Mike Tyson (ΦΩΤΟ)

Ο Mike Tyson εκτός από τις πυγμαχικές του ικανότητες ξεχωρίζει και για τα έντονα τατουάζ του, αφού τόλμησε να κάνει ακόμα και στο πρόσωπο. Ο βετεράνος πυγμάχος είναι σε διαδικασία επαναφοράς στην αγωνιστική δράση και εμείς τον εξετάζουμε σπιθαμή προς σπιθαμή. 

Tribal Tattoo

To 2003 o Μike Tyson κάνει το γνωστό τατουάζ στο πρόσωπο με τον  Victor Whitmill να είναι ο δημιουργός. Αρχικά ήθελε να κάνει μία καρδιά στο πρόσωπο αλλά ο Whtimill τον έπεισε να κάνει το tribal. Το 2008 στο ντοκιμαντέρ «Tyson» ο ίδιος τονίζει πως απεικονίζει το status του πολεμιστή που τον χαρακτηρίζει. 

Chairman Mao

Στο δεξί μπράτσο του Tyson υπάρχει το τατουάζ του Κινέζου κομμουνιστή και επαναστάτη Mao Zetong. Όταν ήταν στην φυλακή διάβασε το βιβλίο του Zedong και επηρεάστηκε. Ήθελε να νιώσει λιγότερο…ρηχός και έκανε τότε συλλογή από συγγράμματα του Κινέζου.  Στην συνέχεια ακολούθησε το character στο χέρι του. 

Che Guevara

 

O Tyson σε μία συνέντευξη του εξήγησε πως ο Che Guevara ήταν φοβερή έμπνευση για εκείνον. Είχε τόσα πολλά όμως τα θυσίασε για το καλό των ανθρώπων. Έτσι ο Tyson τον τίμησε αποτυπώνοντας τον στο σώμα του.

Η πρώην

Ο Tyson είναι σκληρός αλλά δεν παύει να είναι άνθρωπος. Και στην περίπτωση της Monica Turner έδειξε συναισθηματισμό. Έκανε τατουάζ με το πρόσωπο της στο αριστερό του χέρι. Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε πως το ζευγάρι υπήρξε παντρεμένο από το 1997 μέχρι το 2002, με τον Tyson να παραδέχεται μοιχεία. 

Dragon

O δράκος ως τατουάζ συμβολίζει την απελευθέρωση της ψυχής σύμφωνα με τους Κινέζους. Είναι το μοναδικό τατουάζ που δεν έχει σχολιάσει ποτέ ο Tyson. Αποτελεί ένα μυστήριο για τους λόγους που το έκανε όμως η ερμηνεία του μπορεί να είναι διαφορετική για τον κάθε άνθρωπο.

Arthur Ashe

Για όσους δεν γνωρίζουν ποιος είναι, πρόκειται για τενίστα πρωταθλητή του Grand Slam. Δεν γνωρίζαμε πως ο Tyson είναι λάτρης του τένις αλλά και η φράση που συνοδεύει το τατουάζ είναι χαρακτηριστική «Days of Grace» που μπορεί να σημαίνει μία αποστολή που έπρεπε να εκπληρώσει ο Tyson ως χάρη στην ζωή του.