05/05/2024

Ρωσία: Μεθυσμένος MMAer προκαλεί χάος και βρίσκει τον…μπελά του

O ΜΜAer προκάλεσε και βρήκε απέναντι του τον άνθρωπο που τον έβαλε στην θέση του (ΒΙΝΤΕΟ)

Άλλο ένα σοβαρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε στην Ρωσία με πρωταγωνιστή τον ΜΜΑer Gadzhimurad Antigulov που μέθυσε σε γάμο και ενεπλάκη με το προσωπικό.  Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας του ζήτησε να σταματήσει να πίνει αλκοόλ. 

Ο Antigulov, συνέχιζε την προκλητική του συμπεριφορά πετώντας φαγητό σε γυναίκες που κάθονταν στο διπλανό τραπέζι.Ο ίδιος άνδρας προσπάθησε να τον συνετίσει μιλώντας του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο αθλητής του UFC ήταν μεθυσμένος και αγνοούσε τις συστάσεις του προσωπικού. Το προσωπικό προσπάθησε να μιλήσει ακόμα και στον φίλο του MMAer και τότε ξέσπασε ο καυγάς. Ο Antigulov με άγριες διαθέσεις πλησίασε τον άντρα που έκανε τις συστάσεις, εκείνος απάντησε με γροθιά και ακολούθησε…κόλαση.

Αργότερα έγινε γνωστό πως ο άντρας που έριξε τον MMAer δέχτηκε επίθεση έξω από το κτίριο και τραυματίστηκε. Ο αθλητής παραδέχτηκε το λάθος του. 

Ο Antigulov, έχει ρεκόρ 20-8 στις μικτές πολεμικές τέχνες. Η παρουσία του στο UFC ξεκίνησε το 2016 με δύο νίκες, όμως αργότερα έκανε τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα.