05/05/2024

Μιχάλης Ζαμπίδης: Το τελευταίο «αντίο» στον Tarik Solak

Άλλος ένας άνθρωπος του χώρου έφυγε φέτος στο δύσκολο 2020

Η είδηση του χαμού του Tarik Solak συγκίνησε τον Μιχάλη Ζαμπίδη που έστειλε το τελευταίο «αντίο» στον άνθρωπο που τον βοήθησε να «χτίσει» την καριέρα του στην Αυστραλία.

Ο Solak έχασε την μάχη με τον καρκίνο πριν από λίγες μέρες. Θεωρείται μεγάλο πλήγμα για τον χώρο, καθώς ήταν μία από τις κορυφαίες φυσιογνωμίες των μαχητικών αθλημάτων στην Αυστραλία και την Τουρκία.

Γεννημένος στην Άγκυρα το 1964 ο Solak ήταν από τους πρωτοπόρους του kickboxing στην γειτονική χώρα. Ξεκίνησε με το Ταεκβοντό και μάλιστα για να μάθει πολεμικές τέχνες χρειάστηκε να κάνει ακόμα και τον φροντιστή σε σχολές, κουβαλώντας πετσέτες και κουβάδες με νερό. 

Η μετανάστευση στην Αυστραλία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία του σαν αθλητής, καθώς φημιζόταν για τα φοβερά του λακτίσματα. Ο Solak πάλεψε μέχρι τέλους με τον καρκίνο και ο Ζαμπίδης τον «αποχαιρέτησε» μέσω των social media.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Καλό ταξίδι Super promoter Tarik Solak. Σε ευχαριστώ για την υποστήριξη, συνεργασία και τις τόσο μεγάλες επιτυχίες που ζήσαμε παρέα, σε αυτά τα υπέροχα χρόνια. #RIP #TarikSolak #SuperPromoter #IronMikeZambidis 📸 Tarik Solak, Jenk Behic, Stelios Longinidis, Mike Zambidis Rest in peace Super promoter Tarik Solak. Thank you for the support, cooperation and the great success we have had together, during these wonderful years.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iron Mike Zambidis (@ironmikezambidisofficial) στις