06/05/2024

Με μεγάλη επιτυχία το Athens Choy Lee Fut  Championship

Διακόσιοι δέκα αθλητές και αθλήτριες συμμετείχαν από σωματεία της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Athens Choy Lee Fut  Championship, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο13 Μαΐου, στο 1ο Κλειστό Γυμναστήριο Ιλίου.

Διακόσιοι δέκα αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας, από σωματεία της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσου Κουνγκ Φου συμμετείχαν  σε 180 κατηγορίες  Tao Lu και  σε 65 αγώνες Light Sanda, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους.

Μία αθλητική συνάντηση  που εξελίχθηκε εξαιρετικά από πλευράς διοργάνωσης, παλμού και θεάματος. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε η Ελληνική Ένωση Choy Lee Fut  και ο Σύλλογος Παραδοσιακών Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών στο Ίλιον , με προπονητή τον sifu Δημήτρη Παναγιωτάκη, ο οποίος ανέλαβε και την προώθηση των αγώνων, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Από το Ναύπλιο συμμετείχε ο Σύλλογος «Lampadas Kung Fu School» με προπονητές, τη Μαρία Λαμπάδα και τον Κωνσταντίνο Λαμπάδα, ενώ από το Άργος ο Σύλλογος  Choy Lee Fut,  με προπονήτριά την sifu Άννα Κοκκινάκη.

Όλοι οι προπονητές οι κριτές, οι εθελοντές, η ιατρός, οι τραυματιοφορείς, συνεισέφεραν  ώστε να διεξαχθούν αγώνες υψηλού επιπέδου και, το σημαντικότερο, με τα απαιτούμενα μέτρα ασφάλειας. Όλοι μαζί κατάφεραν να προσθέσουν μια καινούργια εμπειρία για κάθε μικρό παιδί που μπήκε για πρώτη φορά στην μαγεία του υγιούς ανταγωνισμού. Στις κερκίδες υπήρχε ένα εξαιρετικό κοινό  έτοιμο κάθε στιγμή να εμψυχώσει τον κάθε αθλητή και αθλήτρια, με την δυναμική του παρουσία.

Τέλος, τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Νικόλαος Ζενέτος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Άρης Τσιμόγιαννης, ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Ομοσπονδίας  και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ Φου, sifu Κυριάκος Ελευθερίου και ο υπεύθυνος για το σύστημα του Choy Lee Fut στην Ελλάδα, sifu Θεόδωρος Λαμπάδας.