30/04/2024

Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος: «Οι τενεκέδες κάνουν θόρυβο»

Ανακοίνωση Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος για την (ανεδαφική) φημολογία, η οποία ενδέχεται να δημιουργεί (εσφαλμένες) εντυπώσεις.

Το μόνο αληθές γεγονός είναι ότι τόσο η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ όσο και η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ υφίστανται και λειτουργούν νόμιμα – προς μεγάλη δυσαρέσκεια κάποιων που εμμονικά αμφισβητούν τη νομιμότητά τους και το έργο τους, προς εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και ιδιοτελών σκοπιμοτήτων, αδιαφορώντας για τη ζημία που προκαλούν στο Παγκράτιο και την ανάπτυξή του.

Επίσης, έχουμε προβεί (και θα συνεχίσουμε να προβαίνουμε) σε κάθε νόμιμη ενέργεια ενώπιον κάθε αρμόδιας διοικητικής και/ή δικαστικής/εισαγγελικής αρχής για την αποκατάσταση της νομιμότητας και έχουμε λάβει (και θα εξακολουθήσουμε να λαμβάνουμε) κάθε μέτρο προς υπεράσπιση του Παγκρατίου Αθλήματος έναντι όσων βλάπτουν το άθλημα και θέτουν εμπόδια στην καλλιέργεια και ανάπτυξή του.

 Η απόδοση της δικαιοσύνης και η αποκατάσταση της αλήθειας με νόμιμα μέσα απαιτεί χρόνο, διότι τόσο οι διοικητικές όσο και οι δικαστικές αρχές κινούνται με παγιωμένους ρυθμούς, που δεν είναι στη σφαίρα επιρροής μας. Το γνωρίζουμε, αλλά είναι επιλογή μας, διότι αυτή είναι η μόνη διαδικασία που αρμόζει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.