05/05/2024

Χρυσή η Ζαχαράκη στο «3rd SOFIA CUP OPEN»

Στις 31 Οκτωβρίου διεξήχθη στη Σόφια Βουλγαρίας το Διεθνές Τουρνουά Ταεκβοντο «3rd SOFIA CUP» 2015 INTERNASIONAL KYORUGI TOURNAMENT.

Η αθλήτρια Ζαχαράκη Μαρία Χριστίνα  του αθλητικού ομίλου ταεκβοντο Ν. Ιωνίας Βόλου συμμετείχε στο πρωτάθλημα με την επίλεκτη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας(ΕΤΑΒΕ) και αγωνίστηκε στην κατηγορία  2003 κορασίδων –55 κιλών.

Ύστερα από τρεις αρκετά δύσκολους αγώνες και με την καθοδήγηση του προπονητή της Ιωάννη Σταματίου ο οποίος συμμετείχε στην αποστολή της ΕΤΑΒΕ κατέκτησε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Στους δύο πρώτους αγώνες είχε να  αντιμετωπίσει  δύο αρκετά δύσκολες αθλήτριες από την Βουλγαρία αλλά αυτό δεν πτόησε την αθλήτρια μας αλλά αντιθέτως κατάφερε να φτάσει στον τελικό όπου αντιμετώπισε και νίκησε την ελληνίδα αθλήτρια η οποία στον προηγούμενο αγώνα της νίκησε την πρωταθλήτρια της Κύπρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίλεκτη ομάδα Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) κατέλαβε την πρώτη θέση στους αγώνες.

Το ΔΣ του συλλόγου μας συγχαίρει τον προπονητή Ιωάννη Σταματίου και την αθλήτρια Ζαχαράκη Μαρία Χριστίνα για την πρωτιά τους , όλα τα παιδιά για τις διακρίσεις και την συμμετοχή τους αλλά και τους προπονητές που συνόδεψαν την αποστολή και κατάφεραν να την οδηγήσουν στην πρώτη θέση.

zaxaraki nea ionia volou