29/04/2024

Χάλκινο στο πανελλήνιο Taekwondo νεανίδων για την Μύταρη

Φέτος το ραντεβού για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwondo Εφήβων – Νεανίδων, δόθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου. Ο συναγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος, καθώς νέοι και νέες αθλήτριες 15 έως 17 ετών από κάθε γωνιά της Ελλάδος συναντήθηκαν για να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.

Ο Δίας Ιωαννίνων συμμετείχε με τις εξής πέντε αθλήτριες του : Σταματία Τσαμπαλά, Μαργαρίτα Στάμου, Ειρήνη Παύλου, Κατερίνα Στεφάνου και Ελένη Μύταρη, η οποία μάλιστα κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -55 kgr, παίζοντας τέσσερις αγώνες υπό τις οδηγίες του προπονητή κυρίου Ανδρέα Μιμηγιάννη.

Επίσης η Σταματία Τσαμπαλά και Μαργαρίτα Στάμου έφτασαν μια ανάσα από το βάθρο καταφέρνοντας να φτάσουν στην οκτάδα των κατηγοριών τους, αλλά ηττήθηκαν στον αγώνα των μεταλλίων.

Μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, επιστροφή ξανά στις προπονήσεις για τις νεανίδες του Δία και άμεση προετοιμασία για το Διεθνές Τουρνουά G1 στο Βελιγράδι στα τέλη Οκτωβρίου, όπου οι Τσαμπαλά, Στάμου και Μύταρη θα αγωνιστούν με την ομάδα της Ένωσης Taekwondo Βορείου Ελλάδος.

Η ομάδα των Παίδων – Κορασίδων το προσεχές Σαββατοκύριακο 8 – 9 Οκτωβρίου θα αγωνιστεί για την πρόκριση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων 2016.