28/04/2024

Φουλ συμμετοχές για Gerontis Fighters στο τουρνουά Πολίχνης

Άλλο ένα ρεκόρ κατέλαβαν  οι Gerontis Fighters, με την συμμετοχή τους στο πανελλήνιο Τουρνουά Πολίχνης.Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Μετά τις ασύγκριτες επιτυχίες τους στο επίσημο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo στο Ταλίν της Εσθονίας, συνέχισαν το σερί διακρίσεων και σε αυτή την διοργάνωση.  Συγκεκριμένα την Παρασκευή 11 Μαΐου, ο προπονητής Γεροντής Ιωάννης, μαζί με αποστολή 25 ατόμων εκ των οποίων 14 αθλητές, αναχώρησαν αεροπορικώς, για την πόλη της Θεσσαλονίκης. 

Σκοπός αυτού του ταξιδιού ήταν να αγωνιστούν για να αποκτήσουν γνώσεις, εμπειρία και κυρίως για να φτάσουν το στόχο που είχαν θέσει.  Μιλάμε αναμφισβήτητα για ένα πρωτάθλημα με απεριόριστο αριθμό συμμετοχών από νέους αλλά και από έμπειρους αθλητές. Αυτή η διοργάνωση ήταν άψογα προετοιμασμένη, δίνοντας την ευκαιρία σε κάθε συμμετέχοντα να αποκτήσει μια τέτοια εμπειρία που δεν θα ήταν εφικτό να αποκτήσει σε άλλες διοργανώσεις με γνώριμους μεταξύ τους αθλητές και λιγότερες συμμετοχές. 

Ο προπονητής των παιδιών κ. Γεροντής είναι υπέρ του να λαμβάνουν μέρος σε πρωτaθλήματα με πολυάριθμους αθλητές ώστε τα παιδιά να αποκτούν μια ολοκληρωμένη εικόνα όσο γίνεται πιο κοντά σε αυτήν των επισήμων πανελληνίων πρωταθλημάτων, πράγμα που δεν προσφέρει οποιαδήποτε διοργάνωση. 
Στο Τουρνουά Πολίχνης έλαβαν μέρος 14 αθλητές των Gerontis fighters και κατέκτησαν συνολικά 19 μετάλλια».

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος:

Τζανίδης Ανδρέας
Καραντινάκης Δημήτριος
Τζανάκη Μαρία
Χρυσουλάκη Μαρία
Πετούση Μαρίνα
Λιαπάκης Ιωάννης
Λιαπάκης Δημήτριος
Λιαπάκης Γεώργιος
Λιαπάκης Εμμανουήλ
Μανιαδάκη Αικατερίνη
Μπιλανάκης Ιωάννης
Κοκκίνης Γεώργιος
Στρατηγάκης Ελευθέριος
Βλασιάδης Ιωάννης