08/05/2024

Τρία camp & ένα σεμινάριο για τον Α.Σ Θησέας Αιτ. (Fight Club Kakarelis)

Δελτίο Τύπου

Ο ΑΣ Θησέας Αιτ / νιας με προπονητή τον Κακαρελη Νικο κι ένας από τους καλύτερους συλλόγους της Ελλάδας συμμετείχε με την αγωνιστική του ομάδα taekwondo όλο το καλοκαίρι σε 3 camp κι ένα σεμινάριο.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών του συλλόγου δεν σταμάτησε μιας και δύο από αυτούς ο Καλλιφωνης Χριστοφορος και ο Γιαμαλακης Νίκος συμμετέχουν με την εθνική ομάδα taekwondo στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων – νεανίδων τον Οκτώβριο στη Λετονία.

Αρχές Ιουλίου συμμετείχε και διοργάνωσε το camp στο Σοφικο Κορινθίας με 25 αθλητές της ομάδας ενώ αρχές Αυγούστου συμμετείχε και διοργάνωσε το camp στο γυμναστήριο στους Παξους.

Τέλη Αυγούστου συμμετείχε στο μεγαλύτερο camp taekwondo που έγινε ποτέ στην Ελλάδα στα Τρίκαλα με συμμετοχή 500 αθλητών και αρκετούς ξένους αθλητές όπως και παγκόσμιους πρωταθλητές που διοργάνωσε ο ΑΣ Τρικάλων με προπονητή τον Παιταριδη Νικο που κάθε χρόνο φέρνει τους κορυφαίους προπονητές και αθλητές στα Τρίκαλα .

11950798_436589249863729_1693158293_n

Οι γνώσεις και οι εμπειρίες των αθλητών αλλά και του προπονητή Κακαρελη Νικο δεν σταμάτησαν ώστε να γίνονται κάθε χρόνο και καλύτεροι μιας και συμμετείχε και στο σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΑΣ Νέας Ιωνίας με τον ομοσπονδιακό προπονητή της κορυφαίας χώρας στο taekwondo από το Ιράν και τον παγκόσμιο πρωταθλητή της ολυμπιακής κατηγορίας 58 κιλών. Ο Ιρανός προπονητής της εθνικής ομάδας εξέφρασε τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο των αθλητών του συλλόγου , τους δίδαξε τεχνικές υψηλού επιπέδου και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα πρωτάθληματα τους. Η σχέση με τους 2 προπονητές αναπτύχθηκε πολύ καλά και δώσανε ραντεβού μέσα στον Οκτώβριο που θα μεταβεί στο Ιράν για σεμινάρια ο προπονητής του ΑΣ Θησέας Αιτ /.

Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές την νέα αγωνιστική χρονιά αλλά και στον προπονητή Κακαρελη Νικο που συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για να ανεβάσει το επίπεδο των αθλητών των συλλόγων του που βρίσκονται σε Αγρίνιο -Παξους – Μεσολόγγι και Λευκάδα.

11998063_436589263197061_1912668519_n