04/05/2024

Το MICHALAKOPOULOS Summer Camp 2015 στο Υπερπολυτελές Eretria Village Resort

To WAKO Level 18th MICHALAKOPOULOS Summer Camp θα διεξαχθεί φέτος στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις του Eretria Village Resort στην Εύβοια. Το Camp της MICHALAKOPOULOS team που αποτελεί θεσμό εδώ και 18 χρόνια θα πραγματοποιηθεί την περίοδο 10-13/7/2015.

Αυτή τη χρονιά το MICHALAKOPOULOS Summer Camp θα «συστεγαστεί» με το επίσης δημοφιλές «Legend Camp» του προπονητή της Εθνικής Ομάδας Point Fighting Κου Μέμμου Ν.

Έτσι με το MICHALAKOPOULOS Summer Camp να εξειδικεύεται στα στυλ του Light Contact, Kick Light και Full Contact, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν και να δοκιμαστούν πέρα από το δικό τους και σε άλλα αγωνιστικά στυλ.

Στο φετινό πρόγραμμα θα υπάρχουν ακόμα πολλές εκπλήξεις  με την προσέλευση μεγάλων αθλητών αλλά και προπονητών εθνικών ομάδων από το εξωτερικό στα στυλ: Light Contact, Kick Light , Full Contact και Point Fighting.

Για την καλύτερη προετοιμασία των αθλητών θα υπάρχουν πέρα από τις προπονήσεις τεχνικού περιεχομένου και προπονήσεις Crossfit και TRX με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου.

Για τις προπονήσεις των αθλητών θα υπάρχει μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου έκτασης 200 τετραγωνικών στρωμένη με tatami.

Το πακέτο συμμετοχής στο MICHALAKOPOULOS Summer Camp περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω και ακόμα διαμονή για 4 ημέρες/ 3 διανυκτρεύσεις, πλήρη διατροφή με 3 γεύματα σε μπουφέ ημερησίως και ALL INCLUSIVE (δωρεάν snacks, ποτά, χυμοί, αναψυκτικά και ροφήματα που προσφέρει το ξενοδοχείο ως τις 23:00)

Για όσους ενδιαφέρονται για τα στυλ: Light Contact, Kick Light, Full Contact παρακαλούμε επικοινωνήστε στα παρακάτω:

amillailiou@yahoo.com / 210-5019399 / 6947-706279 ,με τον Κο Μιχαλακόπουλο Νικήτα.

Ενώ όσοι ενδιαφέρονται για το στυλ του Point Fighting μπορούν να απευθυνθούν στον Κο Μέμμο Ν.

0030 6936852080 / memmos@tigerclub.gr