07/05/2024

Το Barada Seminar στο site της WAKO

Σαν το σπουδαιότερο event παγκοσμίως (για το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Ιανουαρίου) παρουσιάζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία KICK BOXING,WAKO, στο επίσημο site της το Barada Seminar στην Ελλάδα.

Σε δηλώσεις του ο διοργανωτής του BARADA Seminar,κ.Μιχαλακόπουλος Νικήτας αναφέρει σχετικά: «Μόνο όσοι γνωρίζουν το μέγεθος και την αξία του Tomaz Barada μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό γεγονός αποτελεί ο ερχομός του θρύλου της WAKO & της ITF,για όλους όσους ασχολούνται με τις πολεμικές τέχνες. Δίνεται η ευκαιρία σε όλους να προπονηθούν με τον 8 φορές παγκόσμιο & 12 φορές πανευρωπαϊκό Πρωταθλητή δύο ημέρες μαθαίνοντας τα «μυστικά»,της τεχνικής του που τον έκαναν τόσο γνωστό όσο και αήττητο στη WAKO με ρεκόρ 84-0.

Κάτι επίσης που λίγοι γνωρίζουν για τον Tomaz είναι ότι πέραν των αγωνιστικών επιτυχιών του,είναι Προπονητής της Εθνικής Σλοβενίας στη WAKO,και ουκ ολίγες φορές έχουμε βρεθεί αντίπαλοι σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά της WAKO.

Πέραν όλων αυτών  κατέχει και μία εκ των σημαντικότερων θέσεων στα αθλητικά δρώμενα της Σλοβενίας.Κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σλοβενίας και δεν ήταν καθόλου εύκολο να μπορέσει να έρθει για το σεμινάριο στην Αθήνα (16 & 17 Ιανουαρίου).

Έτσι και η WAKO «αντιμετωπίζει» ως μεγάλο event τον ερχομό του στην Αθήνα,και για αυτό το έχει στο επίσημο site της,στο επίσημο καλεντάρι της.»

Δείτε στο παρακάτω link ανάρτηση της WAKO για το event ,που διοργανώνει η Michalakopoulos team το επόμενο Σαββατοκύριακο:http://www.wakoweb.com