18/05/2024

Το Ταεκβοντό πλέον και στα σχολεία της Ελλάδας

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Tae Kwon Do στην Ελλάδα, θα διοργανωθούν σχολικοί αγώνες και η ΕΛΟΤ προετοιμάζεται για την διοργάνωση στις 13 Απριλίου. Διαβάστε το δελτίο τύπου:

«Ένα όνειρο πολλών ετών των ανθρώπων του αθλήματος και κυρίως των μαθητών και μαθητριών γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.
Κατόπιν προσπαθειών αλλά και συντονισμένων ενεργειών της διοίκησης της ΕΛ.Ο.Τ., σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματός μας έχουμε τη διοργάνωση των 1ων Πανελλήνιων Αγώνων Ταεκβοντό Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ Ελλάδος για την σχολική περίοδο 2015 – 2016.
Το Υπουργείο Παιδείας προέβη σε αντίστοιχη ειδοποίηση προς τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, τις ομάδες φυσικής αγωγής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τα δημόσιες και ιδιωτικές σχολικές μονάδες, αναρτώντας την σχετική προκήρυξη των αγώνων.
Η πρώτη αυτή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων με δικαίωμα συμμετοχής μαθητών και μαθητριών γεννηθέντες από 1998 έως 2001.
Ώρα έναρξης 09.00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
ΕΚ ΤΗΣ ΕΛ.Ο.Τ.»

xartis

Βρήκαμε τον δάσκαλο μαςΟ δάσκαλος του Μάνου Ναβροζίδη καταχώρησε την σχολή του στο Fightsports.gr. Δες πως ο μαθητής βρήκε τον δάσκαλο του!Σούπερ προσφορά μέχρι τέλη Απριλίου!Καταχώρησε την σχολή σου στον μεγαλύτερο οδηγό μαχητικών σχολών της Ελλάδoς:http://goo.gl/nz22Sv.Στείλε inbox στην σελίδα του fightsports.gr στο facebook: https://www.facebook.com/fightsports.gr ή ένα email στο info@fightsports.gr και θα σε ενημερώσουμε πως να…βάλεις την σχολή σου στην δράση…

Δημοσιεύτηκε από Fightsports.gr στις Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016