02/05/2024

Το γιόρτασαν στον Α.Σ. «Πανόραμα» στην Πετρούπολη

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο Α.Σ. Πανόραμα από την Πετρούπολη, ευχαριστώντας όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη γιορτή του συλλόγου. Επρόκειτο για την τελετή λήξης της σεζόν 2015/2016 και την αρχή μίας νέας, γεμάτης αγωνιστικής περιόδου:

«Πολύ πετυχημένη ήταν η γιορτή λήξης της σεζόν 2015/16 που διοργάνωσε ο Α.Σ. «Πανόραμα» Πετρούπολης,το Σάββατο 18/6/2016 στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο του 1ου ΕΠΑΛ Πετρούπολης, με παρόντα όλα τα τμήματά του (Ταεκβοντο -Ολυμπιακό άθλημα, Kick Boxing , Ρυθμική γυμναστική) .

Η εκδήλωση άνοιξε στις 10:30 με επίδειξη ασκήσεων από νεαρές αθλήτριες του τμήματος της Ρυθμικής Γυμναστικής και συνεχίστηκε με επίδειξη τεχνικών Kick Boxing , έπειτα με εξετάσεις και επίδειξη του Ταεκβοντο με αποκορύφωμα τις απονομές των έγχρωμων ζωνών στους επιτυχόντες των ακαδημιών. Δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους/ες τους/τις συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους γονείς που με περίσσεια καρδιάς χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών – ιών τιμώντας μας με την παρουσία τους σε ένα πολύ πετυχημένο event , καθώς και την εταιρεία Winners.gr για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης , την BBT ICON PRODUCTIONS για την άψογη μαγνητοσκόπηση της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια αξίζουν στους προπονητές όλων των τμημάτων που συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αλλά και στην «ψυχή» της ομάδας, τον κ. Ζώτο Χρήστο που είχε και το «γενικό πρόσταγμα» της όλης εκδήλωσης!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Ομοσπονδιακός προπονητής του Ταεκβοντο και επίσημος εξεταστής της ΕΛ.Ο.Τ Master Κ. Παρασιδης 7 Dan και ο γνωστός σε όλους μας Κακαράκης Γ. ο θρύλος του Κικ Μπόξινγκ στην Ελλάδα και στην κόσμο.»