08/05/2024

Τεράστια η συμμετοχή στο HELLAS OPEN 2015

Με τεράστια επιτυχία διεξήχθη το HELLAS Open tournament 2015. Πρόκειται για τη διοργάνωση του κου Μιχαλακόπουλου Νικήτα και του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ η οποία διεξήχθη στις 9 & 10 Μαΐου 2015….

Το Σάββατο 9 Μαΐου διεξήχθησαν αγώνες TAE KWON DO  υπό την αιγίδα το Δήμου Χαϊδαρίου και με την αναγνώριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAE KWON DO ΕΛΛΑΔΟΣ (αναγνωρισμένη από τη ΓΓΑ).Στο πολύ μικρό για το μέγεθος του HELLAS OPEN κλειστό στάδιο Χαϊδαρίου, οι εξέδρες του Σταδίου ήταν ασφυκτικά γεμάτες ενώ και οι δρόμοι γύρω από το Στάδιο ήταν γεμάτοι κόσμο που δεν κατάφερε να μπει στο Στάδιο. Ήταν τόσο το πλήθος του κόσμου στους δρόμους έξω από το Στάδιο που ήταν πολύ δύσκολο ακόμη και να περάσει κάποιος.

Την Κυριακή 10 Μαΐου συνεχίστηκε το HELLAS Open  με αγώνες KICK BOXING στο Ολυμπιακό προπονητήριο ΙΛΙΟΥ υπό την αιγίδα του Δήμου ΙΛΙΟΥ και με την αναγνώριση της Πανελλήνιας Ομοςπονδιας KICK BOXING  (η μοναδική αναγνωρισμένη για το άθλημα του Kick Boxing). Και την Κυριακή το φαινόμενο της Πολυκοσμιας  επαναλήφθηκε .Τόσο οι εξέδρες όσο και οι δρόμοι που περιβάλλουν το Στάδιο ήσαν ασφυκτικά γεμάτοι. Συνολικά συμμετείχαν (& τις δυο ημέρες ) 1500 Αθλητές κι Αθλήτριες απο 130 Σωματεία απο όλη την Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο διοργανωτής Κος Μιχαλακόπουλος Νικήτας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ και την εκπομπή του Κου Πέτρου Μαυρογιαννιδη, παρουσία του δημοσιογράφου Κου Μανουηλιδη «Το HELLAS OPEN  το 2016 θα φιλοξενήσει και Διεθνούς Φήμης Αθλητές του Εξωτερικού». Επίσης πρόσθεσε ότι «ειναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου απο τη πρώτη κιόλας χρονιά διοργάνωσης του HELLAS Open και αυτό μας γεμίζει με ευθύνη για κατι καλύτερο , με σκοπό να διορθωθούν τα όποια λάθη και παραλείψεις έγιναν. Επισης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Δήμους Ιλίου και Χαϊδαρίου,καθώς επισης και τις Ομοσπονδίες ΑΟΤΕ και ΠΟΚ που μας στήριξαν έμπρακτα στο εγχείρημα μας και προσωπικά τους Κους Βαλασιάδη Αναστάσιο & Τριανταφύλλου Μιχάλη για την πολύτιμη βοήθεια τους. Επίσης να ευχαριστήσω τη ΝΕΡΙΤ η οποία ήρθε στο HELLAS Open έδειξε «πλάνα» και συνεντεύξεις απο το HELLAS  Open τόσο στην «Αθλητική Κυριακη» όσο και στην Εκπομπή της Δευτέρας «ΝΕΡΙΤ Sports Show» όπου παραχωρήσαμε συνέντευξη στο studio τόσο εγω όσο και η Χρυση Πρωταθλητρια Ευρώπης και Αθλήτρια του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ ,ΣΕΡΕΜΕΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ.

Τόσος τηλεοπτικός χρόνος για τα αθλήματα του TAE KWON DO και του Kick Boxing, σπάνια δίνουν τα κανάλια και αυτο απο μονο του δείχνει τη δυναμική του HELLAS Open. Τελος να ευχαριστήσω όλους τους Προπονητές που μας τίμησαν με την παρουσία τους καθώς και τους Πολυτιμους Συνεργάτες μου τον Κο ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ που χώρις αυτόν δε θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα, καθώς καί τη ΣΕΡΕΜΕΤΗ Αλ,ΤΣΙΑΜΗ ΝΑΓΙΑ και ΤΣΙΑΜΗ Σωτήριο που συνέβαλαν τα μέγιστα για τη Μεγαλη Επιτυχια του HELLAS Open 2015.!»