15/05/2024

Συνεχίζονται οι προπονήσεις του «Ταεκβοντό Καρδίτσας» στα Τρίκαλα & Καρπενήσι

Δελτίο Τύπου

Με επιτυχία συνεχίζονται οι προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας Ταεκβοντό του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου 2015 σε Τρίκαλα και  Καρπενήσι .

Ξεκινώντας το Σάββατο πρωί  από τα Τρίκαλα η πρώτη αγωνιστική συνάντηση μεταξύ του τοπικού συλλόγου των Τρικάλων με προπονητή κ. Παλαύρα Αποστόλη και των Συλλόγων από Αθλ. Αγων .Συλ. Λάρισας  ,Αθ. Συλ. Λασσάνης Κοζάνης & Αθλ. Αγων. Συλ. Καρδίτσας .

Την προπόνηση επιμελήθηκε η κορεάτισσα πρωταθλήτρια Lim για δυο ώρες προπόνηση αγωνιστικής τεχνικής .

Την Κυριακή το πρωί  πραγματοποίησε με επιτυχία την αγωνιστική  προπονητική φιλική συνάντηση ο Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας  στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου,  συμμετείχαν περίπου 100 αθλητές-τριες από τους παρακάτω φιλοξενούμενους Συλλόγους.                         

Εκτός του Ευρυτανικού συλλόγου των Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη έλαβαν μέρος οι: Αθλητικό Κέντρο Πολεμικών Τεχνών Λαμίας, Α.Σ. Tae Kwon Do Νέας Άμπλιανης, , Tae Kwon Do Βόλου και Tae Kwon Do Ελεύθερος Πειραιά & ο  Α.Α.Σ. Τae Kwon Do Καρδίτσας.

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας  κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ ευχαρίστησε για την ζεστή φιλοξενία των παραπάνω διοργανωτών και στις δυο μέρες  και ευχήθηκε καλή συνέχεια στους προπονητές των συλλόγων καθώς και στους αθλητές-τριες και να πετύχουν τους στόχους τους στα διάφορα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουνε .