28/04/2024

Στο «4rd Top Tirana Open 2015» το Koukouletsos Team

Η Αλβανική Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει το «4rd Top Tirana Open 2015» INTERNATIONAL TAEKWONDO CHAMPIONSHIP το Σαββατοκύριακο   18 & 19 Απριλίου 2015.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο στάδιο “Asllan Rusi” Sports Hall, city of Tirana, Albania και με ώρα έναρξης των αγώνων  το Σάββατο 09.00 π.μ.

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούν είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών  και κάτοχοι ( 8 κουπ και άνω)  . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή   στο πρωτάθλημα  αφού θα λάβουν μέρος 400 αθλητές-τριες από 16 διαφορά κράτη της γειτονικής χώρας.

Η διακεκριμένες αθλήτριες  Χαντζιάρα Ευτυχία  ,Σίμου Μαρία  & Βαρυτίμου Κατερίνα του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχουν  στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Αλβανίας .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ θα συνοδεύσει της αθλήτριες στους αγώνες και ως αρχηγός αποστολής της ομάδας.

Η  αγωνιστική  προετοιμασία και η εμπειρία των αθλητριών που έχουν συμμετάσχει  σε διασυλλογικά και διεθνή  πρωταθλήματα  θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο  πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Αλβανίας .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στις παραπάνω αθλήτριες και στον προπονητή που θα εκπροσωπήσουν τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας για ακόμη μια φορά στο 4ο Διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στα Τίρανα της Αλβανίας .