07/05/2024

Στο 3o INTERNATIONAL CAMP το Fight Club Patras

Την Δευτέρα 31/8 επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα του FIGHT CLUB PATRAS ολοκληρώνοντας το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας της στα Τρίκαλα στο διεθνές camp που συμμετείχαν πάνω από 500 αθλητές, με 20 ομάδες από εξωτερικό και 60 συλλόγους από Ελλάδα για έξι ημέρες με συμμετοχή παγκόσμιων πρωταθλητών από το Ιράν – Ιταλία – Βέλγιο – Βουλγαρία – Λουξεμβούργο κ.α.

Ο Αθλητικός σύλλογος F.C.P. συμμετείχε με 7 αθλητές οποίοι ανταπεξήλθαν με μεγάλη επιτυχία δείχνοντας καλά προετοιμασμένοι παρότι διανύουν την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας.

Ο προπονητής κ. Κοτσοπουλος Μιχάλης τόνισε ότι: το επίπεδο ήταν παρά πολύ υψηλό με τις αποστολές του εξωτερικό να ανεβάζουν  το πήχη σε υψηλό επίπεδο , το πρόγραμμα συμπεριλάμβανε τεχνικές της Ιρανικής σχολής T.K.D. που συγκαταλέγετε μέσα στις καλύτερες στο κόσμο, με ατέλειωτα  δυνατά sparing και δίπλες προπονήσεις καθημερινά. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και παρότι τις πιέσεις στα σπαρινγκ που δεχτήκαμε είχαμε μόνο κάποιους μικρό-τραυματισμούς που του ξεπεράσαμε σύντομα και δεν μας κράτησαν πίσω από τις υποχρεώσεις μας.

Το “Μαχητικό κλαμπ” της Πάτρας άνοιξε χθες Τρίτη  01/09 για τις έγγραφες  των νέων  μελών του για όλα τα τμήματα μαχητικών αθλήματα Tae-Kwon–Do , Kick – Boxing , Boxing.

Καλή νέα αθλητική και αγωνιστική χρόνια !!!

3o NTERNATIONAL CAMP TAE KWON DO – ΤΡΙΚΑΛΑ H ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FIGHT CLUB PATRAS ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕ…

Posted by Fight club Patras on Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015