27/04/2024

Στο 20ο Open International Tournament Taekwondo στο Ζάγκρεμπ ο Σταύρος Κουκουλέτσος

Ανακοίνωση Α.Σ Taekwondo Καρδίτσας

Η Κροατική Ομοσπονδία Ταεκβοντό διοργανώνει το 20ο Open International Tournament Taekwondo στο Ζάγκρεμπ το Σάββατο και Κυριακή 15-16 Νοεμβρίου 2014 με τους αγώνες να παραγματοποιούνται στο στάδιο Dom sportova στο Ζάγκρεμπ (ώρα έναρξης των αγώνων και τις δυο ημέρες 09.00 π.μ.)

Οι κατηγορίες που θα διεξαχθούν είναι Παίδων-Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών και κάτοχοι (8 κουπ και άνω) . Μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετοχή στο πρωτάθλημα αφού θα λάβουν μέρος 1200 αθλητές-τριες από όλη την Ευρώπη διότι το πρωτάθλημα είναι Α’Class για αθλητές υψηλού επιπέδου .

Ο αθλητής του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλος του γυμναστηρίου «ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ» the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχει στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό στο Ζάγκρεμπ με τον διακεκριμένο αθλητή του νομού μας και της Καρδίτσας Κουκουλέτσο Σταύρο στην κατηγ. -63 κιλά στους Εφήβους .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. Κουκουλέτσος Βάιος εύχεται καλή επιτυχία στον γιο του και αθλητή και ότι επάξια θα εκπροσωπήσει την πόλη της Καρδίτσας σε ακόμη ένα διεθνές πρωτάθλημα και για δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα .

Η αγωνιστική προετοιμασία του αθλητή άρχισε από το καλοκαίρι στην Κορέα και μέσα σε ένα μήνα Σεπτέμβριο & Οκτώβριο 2014 συμμετείχε σε διεθνή πρωταθλήματα της (Βαρσοβίας & Βελιγραδίου ) η εμπειρία του και η καλή του προετοιμασία που έχει κάνει θα προσπαθήσει για το καλύτερο στο διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Κροατίας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον παραπάνω αθλητή του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας .