02/05/2024

Στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη το «ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ Team»

Η Ένωση Ταεκβοντό Βορείου  Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) προκηρύσσει το 2ο προκριματικό  πρωτάθλημα Ταεκβοντό Πανπαίδων –Πανκορασίδων ,Παίδων –Κορασίδων ,Εφήβων –Νεανίδων & Ανδρών –Γυναικών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σήμερα Σάββατο 9  και την Κυριακή 10 Μαΐου  2015 στη Θεσσαλονίκη στο Κλειστό Γήπεδο γυμναστήριο του Ωραιοκάστρου  , και με ώρα έναρξης 9:00 π.μ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές –αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους μέλη της ΕΛ.Ο.Τ. & Ε.ΤΑ.Β.Ε. (κάτοχοι από 4ο ΚΟΥΠ και άνω). Και γεννηθέντες  2006 και κάτω .

Η αγωνιστική ομάδα του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ thefitness experience  θα συμμετάσχει με τους   στο 2ο   προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό με τους παρακάτω αθλητές-τριες :  Κουκουλέτσος Σταύρος   , Μαλαγράκη Αικατερίνη , Σίμου Μαρία ,Μαλέτσικας Ιωάννης , Βαρυτίμου Κατερίνα  & Χαντζιάρα Ευτυχία .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει την αγωνιστική ομάδα του Συλλόγου και με αρχηγό αποστολής της ομάδας κ. Χαντζιάρα Γεώργιο.

Η  αγωνιστική  προετοιμασία και η εμπειρία των αθλητρών-τριων  που έχουν συμμετάσχει  σε διασυλλογικά και διεθνή  πρωταθλήματα  θα προσπαθήσουν για το καλύτερο στο  πρωτάθλημα Ταεκβοντό της  Θεσσαλονίκης  .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στις παραπάνω αθλητές-τριες και στον προπονητή που θα εκπροσωπήσουνε τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας για ακόμη μια φορά στο 2οπροκριματικό Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος .