09/05/2024

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό U21 ο Σταύρος Κουκουλέτσος

Η Ελληνική Ομοσπονδία  Ταεκβοντό προκηρύσσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Νέων Ανδρών- Νέων Γυναικών κάτω των 21 χρονών  γεννηθέντες το 1995 – 1999 ( 20 ετών έως 16 ετών ) κάτοχοι 2ο Κούπ και άνω .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Βόλο  και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου  το Σάββατο & Κυριακή 3-4 Οκτωβρίου 2015  .  Ώρα έναρξης των αγώνων  09.00 π.μ. και για  τις δύο ημέρες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές –αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους  – Μέλη της  ΕΛ.Ο.Τ. (κόκκινη ζώνη και άνω ).

Η καρδιτσιώτης διακεκριμενος αθλητης ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ   του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλος  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχει  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό στην κατηγ.-63 κιλά και με στόχο την διάκριση αλλά και μια καλή εμφάνιση .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει τον αθλητή  του στο παραπάνω πρωτάθλημα .

Η  αγωνιστική  προετοιμασία του αθλητή  & η εμπειρία του θα προσπαθήσει  για το καλύτερο  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό , η συμμετοχή & η παρουσία  σε τέτοιους αγώνες είναι ότι καλύτερο .Και το σημαντικό είναι ότι  είναι η μοναδικός αθλητής που εκπροσωπεί τον νομό μας και την πόλη της Καρδίτσας όπως πολλά διεθνή μίτινγκ αλλά και  στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα .

Το  πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα συμμετάσχουν 250 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα . Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-τριες που είναι η μοναδική αθλήτρια που θα εκπροσωπήσει τον νομό μας στο   πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό  Νέων Ανδρών- Νέων  Γυναικών.