03/05/2024

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό ο Α.Σ Ταεκβοντό Καρδίτσας

Η Ελληνική Ομοσπονδία  Ταεκβοντό προκηρύσσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Εφήβων – Νεανίδων γεννηθέντες το 1998-2000.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Χαλκίδα  και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καννίθου  το Σάββατο 2 Μαΐου και την Κυριακή 3 Μαΐου  2015.

Ώρα έναρξης των αγώνων  09.00 π.μ. και για  τις δύο ημέρες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές –αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους  – Μέλη της  ΕΛ.Ο.Τ. Μαύρες Ζώνες

Με τους  ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ & ΜΑΛΑΓΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα  ο Αθλητικός Αγωνιστικός  Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλη  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia  με στόχο την διάκριση αλλά και μια καλή εμφάνιση των αθλητών .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΪΟΣ θα συνοδεύσει τους παραπάνω αθλητές του στο παραπάνω πρωτάθλημα.

Η  αγωνιστική  προετοιμασία των  αθλητών & η εμπειρία τους θα προσπαθήσουν  για το καλύτερο  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό , η συμμετοχή & η παρουσία τους σε τέτοιους αγώνες είναι ότι καλύτερο.Το  πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα συμμετάσχουν 550 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα . Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές που είναι η μοναδική  εκπροσώπηση και του νομού  μας και της πόλης της Καρδίτσας  στο   πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό  Εφήβων – Νεανίδων.