19/05/2024

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό η Αδαμοπούλου Μαρία

Δελτίο Τύπου KOYKOYLETSOS TEAM

Η Ελληνική Ομοσπονδία  Ταεκβοντό προκηρύσσει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών- Γυναικών γεννηθέντες το 1998 και άνω .

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Χαλκίδα  και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Καννίθου  το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 και την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015 .  Ώρα έναρξης των αγώνων  09.00 π.μ. και για  τις δύο ημέρες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι αθλητές –αθλήτριες εγγεγραμμένοι στους Συλλόγους  – Μέλη της  ΕΛ.Ο.Τ. Μαύρες Ζώνες

Η καρδιτσιώτισσα πρωταθλήτρια ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ  του  Αθλητικού Αγωνιστικού  Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας & μέλος  του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ the fitness experience and Spa Evexia θα συμμετάσχει  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό με στόχο διάκριση αλλά και μια καλή εμφάνιση .

Ο επίσημος προπονητής του Ταεκβοντό και καθηγ. Αυτοάμυνας της Σχολής Αστυφυλάκων Καρδίτσας & Στρατονομίας κ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ ΒΑΙΟΣ θα συνοδεύσει την αθλήτρια του στους  παραπάνω αγώνες μαζί με τους κορεάτες πρωταθλητές KIM JEONGRO και  LEE SEONGJUN που βρίσκονται  για τρεις μήνες στην Ελλάδα και γενικά στην πόλη της Καρδίτσας.

Η  αγωνιστική  προετοιμασία της αθλήτριας & η εμπειρία της θα προσπαθήσει  για το καλύτερο  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό , η συμμετοχή & η παρουσία τους σε τέτοιους αγώνες είναι ότι καλύτερο .Και το σημαντικό είναι ότι  ήδη η αθλήτρια έχει μπει σε ειδικό πίνακα διακριθέντων αθλητών-τριών που θα πάρει τα πολύτιμα μόρια για την  εισαγωγή της στις ανώτερες σχολές.

Το  πρωτάθλημα έχει μεγάλο ενδιαφέρον αφού θα συμμετάσχουν 300 αθλητές-τριες από όλη την Ελλάδα . Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους παραπάνω αθλητές-τριες που είναι η μοναδική αθλήτρια που θα εκπροσωπήσει τον νομό μας στο   πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό  Ανδρών- Γυναικών.