07/05/2024

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Λυκείων Ταεκβοντο το Koukouletsos Team

Το Υπουργείο Παιδείας ,Έρευνας και Θρησκευμάτων και η Γενική Διεύθυνση Σπουδών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  και η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛ.Ο.Τ.) προκηρύσσει το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό 2017-2018. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Koukouletsos Team:


«Η διοργάνωση ανατίθεται στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛ.Ο.Τ.) και οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς του αθλήματος. τους Πανελλήνιους Αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ μαθητών/-τριών ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. σχολ. έτους 2017-2018.

Ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται η 21η & 22η Μαρτίου 2018 ώρα 09:00π.μ. στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων, (Διεύθυνση: Έξοδος 5 Αττικής Οδού – Αρτάκης & Ελλησπόντου).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

• στους αγώνες μετέχουν μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του ΥΠ.Π.Ε.Θ. του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου. Οι συμμετέχοντες μαθητές και μαθήτριες πρέπει να φοιτούν κανονικά,

• οι οποίοι/ες έχουν γεννηθεί κατά το δέκατο όγδοο έτος πριν από το έτος τέλεσης των αγώνων ή τα τρία επόμενα. [ Παράδειγμα: Το έτος 2018 μετέχουν μαθητές-μαθήτριες που γεννήθηκαν το 2018 – 18 = 2000, 2001και 2002 καθώς και όσοι γεννήθηκαν το 2003 και φοιτούν στην Α΄ τάξη Λυκείου],

• έτος τέλεσης των αγώνων λογίζεται το έτος που λήγει το σχολικό έτος [π.χ. το σχολικό έτος 2017 – 2018 λογίζεται σαν 2018],

• μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν στο σχολείο με αρχική εγγραφή ή μετεγγραφή που είναι σύμφωνη με τις κείμενες διατάξεις.

Ο Αθλητικός  Αγωνιστικός  Σύλλογος Ταεκβοντό Καρδίτσας θα συμμετάσχει στο πανελλήνιο σχολικό Λυκείων  πρωτάθλημα   με τις διακεκριμένες αθλήτριες  ΜΑΛΑΓΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 4ο Γενικό Λύκειο κατηγ. +68 κιλά, ΧΑΝΤΖΙΑΡΑ ΕΥΤΥΧΙΑ 2ο ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  & ΒΑΡΥΤΙΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ 1ο  Λύκειο Καρδίτσας στην κατηγ.-52 κιλά , ΝΤΙΛΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΑΣ 2ο Γεν. Λύκειο   Καρδίτσας & ΔΑΛΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΉ   Λύκειο Αγιάς Λάρισας στην κατηγ .-68 κιλά . Στο πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 560 μαθητές-τριες λυκείων από όλη την Ελλάδα και είναι  ένα παρά πολύ δυνατό πρωτάθλημα με υψηλό επίπεδο αθλητών-τριών με στόχο την μοροιοδότηση για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα .

Ο προπονητής  Κουκουλέτσος Βάϊος θα  συνοδεύσει   και θα κοτσάρει τους αθλητές-τριες  στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα της Αθήνας. . Το Δ.Σ. του Αθλητικού Αγωνιστικού Συλλόγου Ταεκβοντό Καρδίτσας και η Δ/νση του γυμναστηρίου ¨ΚΟΥΚΟΥΛΕΤΣΟΣ¨ και οι Διευθυντές των παραπάνω σχολείων εύχονται καλή επιτυχία στον προπονητή και στους μαθητές  στους αγώνες».