12/05/2024

Στο Παγκόσμιο Tae Kwon Do Μιχαλακόπουλος – Σερεμέτη

Δυο βασικά στελέχη της MICHALAKOPOULOS team και του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ ,η Σερεμέτη Αλεξάνδρα (Χρυσή Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2014-Tae Kwon Do) & ο Κος Μιχαλακόπουλος Νικήτας (επικεφαλής προπονητής του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ ),θα βρεθούν στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Tae Kwon Do στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Tajikistan,4-11 Αυγούστου 2014.

Θυμίζουμε ότι σε αυτή την αποστολή μετέχει κι ο ΚΩΤΣΑΡΙΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία των -45 κιλών στις Μονομαχίες Εφήβων!

Έτσι η MICHALAKOPOULOS team & o ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ θα δώσουν βροντερό παρόν δια των τριων σπουδαίων εκπροσώπων τους!

Ειδικά σε μια περίοδο όπου η οικονομική κρίση «χτυπάει» όπως όλους μας και τους Αθλητικούς Συλλόγους ,μπορούμε να καταλάβουμε πόσο δύσκολη απόφαση ήταν να πραγματοποιήσουν αυτό το πολύ μακρινό και συνάμα πανάκριβο ταξίδι!Αν αναλογιστεί κανείς ότι κατά άτομο τα αεροπορικά εισιτήρια με προορισμό το Tajikistan στοιχίζουν περί τα 1000€!

Εδώ πρέπει να συνυπολογίσουμε και τα υπόλοιπα έξοδα διαμονής και διατροφής για 7 ημέρες !

Πρόκειται για πραγματική θυσία αλλά η αγάπη για το Tae Kwon Do ,αλλά και όλους τους αθλητές του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ ,πόσο μάλλον για αυτούς που συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα ,τους έκανε να ξεπεράσουν τα οποία εμπόδια και ας θυσίασαν τις μοναδικές ημέρες του Αυγούστου που έμεναν για ξεκούραση!

Ειδική αναφορά θα πρέπει να κάνουμε στο ζεύγος Κωτσαρίνη οι οποίοι προθυμοποιήθηκαν να «καλύψουν» εξ’ ολόκληρου τα έξοδα των Προπονητών του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ ,πρόταση η οποία δεν έγινε αποδεκτή από τον ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ ,αλλά οφείλουμε να αποδώσουμε τα εύσημα  στον Κο και Κα Κωτσαρίνη μόνο που το σκέφτηκαν και φαίνεται πως έχουν αντιληφθεί ότι πέραν των θυσιών που κάνει ο Μιχάλης και κάποιοι άλλοι πασχίζουν καθημερινά να βοηθήσουν όλα τα παιδιά του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ θυσιάζοντας πολύ χρόνο αλλά και χρήμα.

«Αισθανόμαστε υπερήφανοι που πέραν των αθλητών μας υπάρχουν και γονείς που σέβονται την προσπάθεια μας» δηλώνει ο Κος ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η συλλογική προσπάθεια είναι που μετράει και στον ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ αυτο δεν είναι απλή κουβέντα αλλά πράξη!