19/05/2024

Στο Καρπενήσι για προετοιμασία στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ο Τίτορμος

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας για τον Α.Σ. ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ για την σεζόν 2016-17, στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, ξεκίνησε στις 16 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στο Καρπενήσι στις 21-26 Αυγούστου. Διαβάστε την ανακοίνωση του συλλόγου:

Ο Τίτορμος συμμετείχε στο Summer Mountain Camp 2016, που διοργανώνει με επιτυχία επί σειρά ετών ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Ζηνέλης Θοδωρής, δουλεύοντας και προετοιμάζοντας τους αθλητές στα πρότυπα προετοιμασίας Εθνικών Ομάδων.
titormos2
Μαζί μας φέτος ήταν ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Γερμανίας κος Δάκος Γιάννης, ο Πρόεδρος των Προπονητών της Ευρώπης και 2ος Διεθνής Διαιτητής κος Πανίκος Λοΐζου από την Κύπρο, οι διοργανωτές του Διεθνές Πρωταθλήματος HEREYA OPEN στη Βουλγαρία και ο Τούρκος Προπονητής του Ολυμπιονίκη Servet Tazegul, Serkan Atmaca, μαζί με πλήθος αθλητών -πρωταθλητών – μελών Εθνικών Ομάδων. Επίσης, 2 Κορεάτες Πρωταθλητές, που επέβλεπαν και διόρθωναν τις τεχνικές των αθλητών.
Το πρόγραμμα περιλάμβανε διπλές καθημερινές προπονήσεις, στο Κλειστό Στάδιο Προετοιμασίας Ομάδων σε υψόμετρο 1000 μέτρων, με ιδανικές καιρικές συνθήκες και διαμονή στο 5*  HOTEL MONTANA.
Το Δ.Σ., οι φίλοι του συλλόγου και ο προπονητής Γιαννιώτης Χρήστος εύχονται σε όλους τους αθλητές καλή σεζόν, με υγεία και επιτυχίες !!!

kakareli