08/05/2024

Στο Ισραήλ ο Α.Σ Θεαγένης

Στο Ισραήλ βρέθηκαν οι πρωταθλήτριες του Α.Σ ΘΕΑΓΕΝΗ Μαρία Τσαντέ και Κυριακή Μάτου προκειμένου να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα επιπέδου G1 με την επωνυμία Israel Open.Αναλυτικά:


«Η χρονική στιγμή που διεξήχθη το εν λόγω Πρωτάθλημα ήταν ακριβώς αυτό το Σαββατοκύριακο που συγχρόνως λάμβανε χώρα και  το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων και ο προπονητής του συλλόγου μας κ. Γιώργος Τάγκας για πρώτη φορά δεν μπορούσε να είναι μαζί με τις πρωταθλήτριες του.

Όμως η έντονη επιθυμία των αθλητριών μας να αγωνιστούν  και η βοήθεια του φίλου κ. Νίκου Κακαρέλη έφερε καταπληκτικά αποτελέσματα σε αυτό το Πρωτάθλημα επιπέδου G1.

Συγκεκριμένα η Πρωταθλήτρια του συλλόγου μας Μαρία Τσαντέ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο έπειτα από 4 αγώνες στην κατηγορία των  νεανίδων στα -49 κιλά καταφέρνοντας κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα να βρεθεί για έβδομη συνεχόμενη φορά στο βάθρο των νικητών σε πρωταθλήματα επιπέδου G1 και G2.

Η Πρωταθλήτρια του συλλόγου μας Κυριακή Μάτου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο έπειτα από 3 αγώνες και χάνοντας στην κυριολεξία το χρυσό στο τελευταίο δευτερόλεπτο από την Αμερικανίδα αντίπαλό της.

O προπονητής του συλλόγου κ. Γιώργος Τάγκας δηλώνει πολύ περήφανος για τις αθλήτριες του που καταφέρνουν να φέρνουν τέτοιες διακρίσεις σε τόσο υψηλού επιπέδου πρωταθλήματα».