29/04/2024

Στους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης ο Α.Σ Θησέας ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Στο βαθμολογούμενο ανοιχτό Παγκόσμιο πρωτάθλημα G1 που έγινε στο Ισραήλ ,συμμετείχε ο Αγρινιωτικος Σύλλογος με 6 αθλητές όπου κατέκτησαν 6 μετάλλια . Αναλυτικά το δελτίο:


«Tρία χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο. Οι αθλητές με προπονητή τον Κακαρελη Νικο πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις σε αλλο ενα δύσκολο πρωτάθλημα G1, έχοντας εξαιρετική συνεργασία με τον προπονητής τους .

Σε αυτό το πρωτάθλημα ο προπονητής του συλλόγου είχε την δυνατότητα να είναι στη γωνία πολλών Ελλήνων πρωταθλητών όπου αγωνίζονταν εκεί αφού έλλειπαν κάποιοι από τους προπονητές τους κερδίζοντας για την Ελλάδα μεγάλες διακρίσεις .

Οι αθλητές του συλλόγου έκαναν πολύ καλές εμφανίσεις και δείχνουν σε κάθε μεγάλη διοργάνωση την μεγάλη εξέλιξη που έχουν , κάνοντας όνειρα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ήταν ο μοναδικός Σύλλογος που συμμετείχε απο το Αγρίνιο για μια ακόμη φορά σε μεγάλα πρωταθλήματα που βαθμολογούνται για την Ολυμπιάδα του Tokio .

Οι αθλητές που κατέκτησαν μετάλλια είναι: Χρυσό μετάλλιο η Μπιτσικωκου Δήμητρα -51 κιλά κορασίδων Καλτση Φαίη χρυσό μετάλλιο -55 κιλά κορασίδων Φλωροσκουφης Παναγιώτης -55 κιλά εφήβων Ασημένιο μετάλλιο Μεσυνδιανου Ρέα -49 κιλά νεανίδων Ασημένιο μετάλλιο Αλεξανδροπουλος Θεόδωρος -45 κιλά παίδων Χάλκινο μετάλλιο Καλλιφωνης Χριστόφορος +87 κιλά ανδρών Το ΔΣ συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τον προπονητή για τις μεγάλες διακρίσεις τους».