18/05/2024

Στην Ρωσία για μετάλλιο ο Καλλιφώνης

 

Στην Ρωσία για να διεκδικήσει μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ταεκβοντο βρίσκεται ο αθλητής του Νίκου Κακαρέλη από το Αγρίνιο. Στο πρωτάθλημα Νέων όπου θα συμμετάσχει ο Φορης Καλλιφώνης ευελπιστεί να κάνει το καλύτερο δυνατό για τα Ελληνικά χρώματα όπως αναφέρει και ο προπονητής του.

«Το ταξίδι για τον μεγάλο στόχο μας που βάλαμε στην αρχή της προετοιμασίας μας έφτασε. Ο αθλητής Καλλιφωνης συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων που γίνεται στη Ρωσία. Εκεί θα είναι και ο προπονητής του Κακαρελης Νίκος για να τον στηρίξει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας που στηρίζουν τις προσπάθειες μας. Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας Μανδέλλος Σπορ, Herbal life και το δικηγορικό γραφείο Τσιμπουκης. Όλοι εσείς οι χορηγοί μας μας βοηθάτε και σας ευχαριστούμε πολύ. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε με το μετάλλιο».

Ο ίδιος ο αθλητής με την σειρά του έστειλε το δικό του μήνυμα πριν την αναχώρηση:

«Θέλω και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους για την χορηγία τους που παρόλα αυτά, ενώ η Ελλάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη εποχή, σε μια εποχή κρίσης και μάλιστα οικονομικής, βοηθούν αθλητές που έχουν θέσει έναν στόχο στην ζωή τους να τον εκπληρώσουν. Έτσι θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την Herbalife, το Μανδελος σπορ και το δικηγορικό γραφείο Τσιμπουκης για την ανεκτίμητη βοήθεια που μου πρόσφεραν για να μπορέσω να καταφέρω να εκπληρώσω τον στόχο μου ο οποίος είναι ένα Πανευρωπαϊκό μεταλλιο. Και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δάσκαλο μου Νίκο Κακαρελη που θα παραβρεθεί μαζί μου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ρωσία για να με υποστήριξη».

kakareli