03/05/2024

Σε φιλικούς αγώνες ο Α.Σ Έδεσσας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 26/4 Φιλικοί αγώνες στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμπελοκήπων υπό την αιγίδα των σωματείων Άλμπατρος & Ήφαιστος.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 596 αθλητές από 29 διαφορετικά σωματεία από την Βόρειο Ελλάδα γεννηθέντες από το 2009 εώς και το 2001.Όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν σε 2 αγώνες άνευ νικητή και έλαβαν μετάλλιο συμμετοχής.

Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 22 μικρούς αθλητές με την συνοδεία της προπονήτριας τους Μπιρόζη Ιορδάνας που έδωσαν τον καλύτερος τους εαυτό αν και οι περισσότεροι συμμετείχαν για πρώτη φορά, αφήνοντας μας να ελπίζουμε και σε αυριανούς πρωταθλητές!

Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν: 

2009

ΠΟΥΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΡΝΑΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

2008

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΠΕΤΚΟΥ ΑΓΑΠΗ

2007

ΓΙΟΥΡΟΥΚΗ ΕΛΕΝΗ, ΚΟΥΛΙΜΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ,ΣΤΑΘΙΑΔΗ ΚΩΝ/ΙΝΑ

2006

ΣΕΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΑΪΚΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΑΪΚΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΑΪΝΑΛΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ, ΣΛΑΜΚΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΑΪΝΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΝΕΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

2005

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ-ΑΓΓΕΛΟΣ, ΡΑΛΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΣΤΑΘΙΑΔΗ ΕΛΕΝΗ, ΨΑΡΙΚΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

2004

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΚΑΡΑΒΙΤΗ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΣΑΡΝΑΖΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς πρωταθλητές για αυτη τους την προσπάθεια σε ένα πρωτάθλημα που σημασία δεν έχει η νίκη αλλά η συμμετοχή.

Ενώ η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ αναχωρεί την πρωτομαγιά για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Εφήβων Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκίδα στις 1-2-3 Μαΐου με την συνοδεία των δασκάλων τους Μπιρόζη Ιορδάνα και Μπιρόζη Αναστασία.