28/03/2024

Σε επίδειξη πολεμικών τεχνών ο Ευκλέας Λευκάδας

Την Παρασκευή 8 Ιουνίου ο Α.Γ.Α Taekwon-Do Ευκλέας Λευκάδας συμμετείχε με 50 αθλητές σε επίδειξη πολεμικών τεχνών αλλά και ποικίλων αθλητικών δραστηριοτήτων. Διαβάστε την ανακοίνωση:


«Ο σύλλογος μας συμμετείχε σε μια διήμερη εκδήλωση του συλλόγου του  φίλανδρου Λευκάδας και συγκεκριμένα στον 8ο πράσινο ημιμαραθώνιο.

Την Παρασκευή 8/06/2018 ο σύλλογος μας συμμετείχε με 50 αθλητές σε επίδειξη όλων των συλλόγων πολεμικών τεχνών αλλά και ποικίλων αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ο σύλλογος που ήταν ο πιο πολυπληθής σε αθλητές παρουσίασε την πραγματική τέχνη του ταεκβοντο παρουσιάζοντας στον κόσμο βασικές τεχνικές, τουλ, αγωνιστικές τεχνικές, εναέριες τεχνικές σε στοχάκια και το κυριότερο την αυτοάμυνα.

Στην επίδειξη συμμετείχαν από άσπρη ζώνη μέχρι και ηλικίες όπως 5 ετών μέχρι και οι πρωταθλητές του συλλόγου μας καταφέρνοντας να παρουσιάσουν την πιο δυνατή ομάδα ταεκβοντο στη Λευκάδα.

Την επομένη μέρα 45 μικροί αθλητές από το 2003 έως και  το 2011 έτρεξαν τα 1000 μέτρα 11 αθλητές μας τα 5 χλμ και ο διεθνής εκπαιδευτής του συλλόγου μας Καββαδίας Ευστάθιος,  ο πρωταθλητής του συλλόγου Καρέλος Γεώργιος και η αθλήτρια Αυγερινού Ιωάννα   συμμετείχαν στα 10 χλμ.

Ο σύλλογος μας είχε διακρίσεις και συγκεκριμένα στα 1000 με το  Σολδάτο Αριστείδη που κατέκτησε την  τρίτη θέση  και η Κάλου Παναγιώτα  την Πέμπτη θέση.

Επίσης σημειωθήκαν και πολύ καλοί χρόνοι στα 5 χλμ από αθλητές μας γεννηθέντες το 2002 όπως ο Βαγενάς Θεόδωρος,  Ροντογιάννης Απόστολος και Τσούτσης Άγγελος με επίδοση στα 26.00 λεπτά.

 Στα 10χλμ ο Καββαδίας Ευστάθιος είχε επίδοση στα 52.00 λεπτά και ο Καρέλος Γεώργιος στα 51.00 λεπτά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στο διοργανωτή σύλλογο για αυτήν την υπέροχη εκδήλωση.»